Κοντά σε συμβόλαιο "ζωής" με τη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική "Marca", Ρεάλ και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου, που μπορεί να τον "κρατήσει" μέχρι την... σύνταξη στη Μαδρίτη!

Κοντά σε συμβόλαιο "ζωής" με τη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αποκαλύπτει η μαδριλένικη " Marca", η οποία επικαλείται πηγές του δημοσιογράφου Antonio Sanz από την "El Confidencial".

Οι συζητήσεις μεταξύ Ρεάλ και Ρονάλντο έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και παρά τα όσα ακούγονται για πιθανή μεταγραφή του Πορτογάλου, το σενάριο με τις περισσότερες πιθανότητες πλέον, είναι αυτό της παραμονής του στη Μαδρίτη.

Ο Ρονάλντο προς το παρόν έχει συμβόλαιο με την ομάδα για ακόμη δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2018, το οποίο είχε υπογράψει το 2013 και του αποφέρει περίπου 21.000.000 ευρώ ανά σεζόν. Πρόθεση της Ρεάλ είναι να ανανεωθεί μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, όταν δηλαδή ο Πορτογάλος θα έχει φτάσει τα 35 χρόνια, ενώ σε τέτοια περίπτωση είναι πιθανό να κρεμάσει και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στη Μαδρίτη.

Κοντά σε συμβόλαιο "ζωής" με τη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή της σεζόν οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Κι αυτό γιατί με τον Ράφαελ Μπενίτεθ στον πάγκο, ο Ρονάλντο είχε μείνει μακριά από το καλό του πρόσωπο και όπως είναι λογικό τον είχε επηρεάσει και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Πλέον στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει κατά ριπάς, διεκδικεί το χρυσό παπούτσι στην Ευρώπη, ενώ δεν χάνει λεπτό από τα ματς της Ρεάλ. Με τον Ζιντάν στον πάγκο δείχνει απελευθερωμένος και η ψυχολογία του βρίσκεται στα ύψη. Αυτό μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει στην πρόθεση της Ρεάλ να του προτείνει νέα συμβόλαιο.

Ο Κριστιάνο ο Ρονάλντο βρίσκεται στη Ρεάλ από το 2009 και αν τελικά υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, θα κλείσει 11 σεζόν στους "μερένγκες" το 2020.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΙ

Η Γιουνάιτεντ, αλλά κυρίως η Παρί Σεν Ζερμέν κοιτάζουν προσεκτικά την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν κρύβουν το ενδιαφέρον τους.

Ο ιδιοκτήτης άλλωστε της γαλλικής ομάδας, Αλ-Κελαϊφί είχε πει παλαιότερα στον Φλορεντίνο Πέρεθ πως σε περίπτωση πωλητηρίου στον Πορτογάλο, είναι διατεθειμένος να δώσει 100 με 120.000.000 ευρώ. Ωστόσο πλέον αυτό το σενάριο μοιάζει να απομακρύνεται, με τον Ρονάλντο να δείχνει πιο... Μαδριλένος από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρονάλντο: "Δείτε τους αριθμούς μου"
Συνάντηση του Ρονάλντο με τον πρόεδρο της Παρί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK