Ο Πέρεθ έδωσε εντολή στον Ζιντάν για εκκαθάριση

Εντολή να αλλάξει τα πρόσωπα που κάνουν ζημιά στη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς δισταγμό έδωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στον Ζινεντίν Ζιντάν.

MADRID, SPAIN - JANUARY 05:  Newly appointed manager of Real Madrid Zinedine Zidane hands a bib to Cristiano Ronaldo during a Real Madrid training session at Valdebebas training ground on January 5, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Ζιντάν-Ρονάλντο-Ρεάλ Μαδρίτης GETTY IMAGES

Σαρωτικές αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιηθούν στη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν, μετά από την απόφαση που λήφθηκε στον απόηχο της ήττας στο Derbi madrileño με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της ισπανικής πρωτεύουσας "Cadena COPE", το ντέρμπι διαδέχθηκε μία έκτακτη σύσκεψη του προέδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον προπονητή Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι δύο άντρες, τους οποίους συνδέει αμοιβαίος σεβασμός και φιλία, ανέλυσαν τα αίτια της νέας αποτυχίας σε ντέρμπι, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού, ο Πέρεθ έδωσε όλες τις εξουσίες στον Ζιντάν για να αποφασίσει ποιος θα αποκτηθεί και ποιος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον σύλλογο.

Αυτή η λίστα δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει και πρόσωπα - εκπλήξεις, αφού ο Πέρεθ αντιλαμβάνεται ότι για να επιστρέψει στις επιτυχίες ο σύλλογος μετά από τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, είναι απαραίτητες ριζικές αλλαγές.

Όλα αυτά κι ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε προσπαθήσει ήδη να πάρει πίσω τις δηλώσεις που έκανε εν βρασμώ ψυχής και στις οποίες μείωνε τους συμπαίκτες του και τον ίδιο τον Ζιντάν. Ο Πορτογάλος αρχισκόρερ του συλλόγου εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά δυσαρεστημένος με καταστάσεις στον σύλλογο και δεν αποκλείεται το όνομά του να τέθηκε επί τάπητος στη συζήτηση Ζιντάν - Πέρεθ.

Ζιντάν: "Μπορεί να αλλάξουν τα πάντα"

Ο ίδιος ο "Ζιζού", πριν από τη σύσκεψη με τον πρόεδρο της Ρεάλ, είχε κάνει λόγο για πιθανές αλλαγές σε πρόσωπα του ποδοσφαιρικού τμήματος, χωρίς να αποκλείει ακόμα και την αλλαγή προπονητή.

"Του χρόνου ίσως υπάρξουν αλλαγές παικτών και προπονητών. Αλλά προς το παρόν, πρέπει να συνεχίσουμε, αφού έχουμε έναν στόχο", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, όπου επανέλαβε αρκετές φορές ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί.

"Δεν θα πετάξουμε τη σεζόν, αφού έχουμε προκλήσεις μπροστά μας. Αυτό έχω να πω", πρόσθεσε και συνέχισε: "Έχουμε πράγματα να κάνουμε. Έχουμε το Champions League, αγώνες πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι δύσκολη στιγμή, όταν χάνεις σε ένα ντέρμπι. Είναι πάντα σκατά. Συγγνώμη για τη λέξη".

Ο Γάλλος προπονητής υπογράμμισε ότι το πρόβλημα της ομάδας "δεν είναι απλά φυσικής κατάστασης, αλλά και ψυχολογικό" και τόνισε: "Δεν είμαι χαρούμενος με ρτο παιχνίδι, με την ήττα, με ό,τι έγινε, με το πώς αγωνιστήκαμε. Αυτό που είναι σημαντικό για μένα και την ομάδα είναι να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το "Μπερναμπέου" απαίτησε την παραίτηση Πέρεθ

Γλέντι στο twitter: "O CR7 τα έχει επισήμως χαμένα"

Ξέσπασμα Ρονάλντο: "Αν ήταν όλοι στο επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι"!

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK