Οριστικό: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κασίγια

Κασίγιας έφυγε, Κασίγια ήρθε. Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας, η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με την Εσπανιόλ για την απόκτηση του 28χρονου Ισπανού τερματοφύλακα Κίκο Κασίγια. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του deal.

Οριστικό: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κασίγια

Κασίγιας έφυγε, Κασίγια ήρθε! Το σήριαλ της μεταγραφής του Φρανσίσκο Κίκο "Κασίγια" Κορτές, ή απλώς Κασίγια από την Εσπανιόλ στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε αίσιο τέλος. Η καταλανική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα πως έφτασε σε συμφωνία με τους Μαδριλένους για τον 28χρονο τερματοφύλακα που επιστρέφει στην ομάδα απ' όπου έκανε τα πρώτα του βήματα. Το μόνο που μένει πλέον είναι να ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις, προκειμένου να παρουσιαστεί από τη Ρεάλ.

Η μεταγραφή του κόστισε περίπου 6.000.000 ευρώ και ο Κασίγια έδωσε θετική απάντηση σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Από το 2007 βρισκόταν στο ρόστερ της Εσπανιόλ, ενώ για τρεις σεζόν είχε δοθεί δανεικός σε Κάντιθ και Καρταχένα. Συνολικά με την καταλανική ομάδα "έγραψε" 115 συμμετοχές στην Primera Division.

Τις δύο τελευταίες σεζόν είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του καταφέρνοντας μάλιστα να γίνει ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες επεμβάσεις στο πρωτάθλημα:

"Ένα παιδικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να το απολαύσω. Ήμουν εκεί όταν ήμουν 14 ετών και τώρα επιστρέφω. Δεν το περίμενα. Ευχαριστώ την Εσπανιόλ που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω κάποιος. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναεπιστρέψω", τα λόγια του Κασίγια κατά την τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ως παίκτης της Εσπανιόλ.

Διαβάστε ακόμη:

Πήρε Κασίγια η Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK