Σάικ: "Ο Ρονάλντο έστελνε μηνύματα σε άλλες γυναίκες"

Η βρετανική εφημερίδα "The Sun" αποκαλύπτει πως ο λόγος χωρισμού μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Ιρίνα Σάικ είναι τα "παραστρατήματα" του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σάικ: "Ο Ρονάλντο έστελνε μηνύματα σε άλλες γυναίκες"

Η είδηση του χωρισμού μεταξύ του διάσημου τοπ μόντελ, Ιρίνα Σάικ και του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε απασχολήσει όλα τα διεθνή ΜΜΕ, πυροδοτώντας πλήθος φημών και σεναρίων για την αιτία της απόφασής τους.

Η Ρωσίδα καλλονή δεν είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες του χωρισμού τους, ωστόσο είχε καταστήσει σαφές πως ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν της φέρθηκε σαν άντρας, αφήνοντας υπονοούμενα για τη συμπεριφορά του απέναντί της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγή κοντά στην Σάικ, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα "The Sun" και αναπαράγουν όλα τα ΜΜΕ, ο λόγος που αποφάσισε να χωρίσει τον Πορτογάλο σταρ, είναι η ανακάλυψη πως λάμβανε και έστελνε μηνύματα σε γυναίκες, παρά το γεγονός πως διατηρούσε σχέση μαζί της.

"Για πέντε χρόνια τον εμπιστευόταν και είχε... κολλήσει μαζί του και τώρα νιώθει απολύτως πληγωμένη και προδομένη", λέει η ίδια πηγή, αν και η Ρωσίδα δείχνει να έχει προχωρήσει στη ζωή της, κάνοντας σχέση με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK