Ράμος: "Πρώτος εγώ φταίω"

Την ευθύνη που του αναλογεί για την απώλεια του ισπανικού Super Cup από την Ατλέτικο ανέλαβε ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος δήλωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες έχασαν τον τίτλο επειδή μπήκαν χαλαροί στο δεύτερο παιχνίδι με τους "ροχιμπλάνκος".

Ράμος: "Πρώτος εγώ φταίω"

Ο δεύτερος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος απέδωσε την ήττα από την Ατλέτικο και κατά συνέπεια την απώλεια του ισπανικού Super Cup, στο γεγονός πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο δυνατά ενώ ανέλαβε και την ευθύνη που του αναλογεί στη φάση με τον Μάριο Μάτζουκιτς από την οποία προήλθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Αναλυτικά δήλωσε:
"Είναι μια άσχημη μέρα για εμάς καθώς χάσαμε έναν τίτλο. Θα μας άρεσε να κατακτήσουμε το ισπανικό Super Cup, αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ατλέτικο. Το πληρώσαμε ακριβά που μπήκαμε χαλαροί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης , με το φταίξιμο να πηγαίνει πρώτο σε μένα , ενώ στη συνέχεια (εκείνοι) παίξανε το παιχνίδι τους και τους συγχαίρουμε."

Στο πρώτο μέρος είχαμε αρκετές καθαρές ευκαιρίες για γκολ, τέσσερις στο στόχο, αλλά τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εκείνοι βγήκαν μπροστά από πολύ νωρίς και με το γκολ εις βάρος μας τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Τους συγχαίρουμε και επικεντρωνόμαστε στην νέα σεζόν που ξεκινάει."

"Καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε καλό παιχνίδι. Πρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να γυρίσουμε σελίδα."

Διαβάστε ακόμα:

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 (VIDEO)

Το παράκανε με το βοηθό ο Σιμεόνε (PHOTOS+VIDEOS)

Το χτύπημα του Ρονάλντο στον Γοδίν (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK