Ο Θεός Φάνης Γκέκας!

Ο Γκέκας τρελαίνει για ακόμη μια φορά την Τουρκία έχει γίνει σύνθημα στην εξέδρα της Ακισάρ, κάνοντας τους γείτονες να τον συγκρίνουν ακόμη και με τον Ντιντιέ Ντρογμπά. Οι δύο φορ αγωνίζονται το ίδιο διάστημα στο τούρκικο πρωτάθλημα και οι μετοχές του Έλληνα κάνουν limit up την ώρα που ο Ιβοριανός παραμένει σταθερή αξία.

Ο Θεός Φάνης Γκέκας!

Ο Έλληνας επιθετικός έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της ομάδας του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως εξέδρα που φιλοξενούσε περίπου χίλιες γυναίκες, όλες τους φορούσαν φανέλα με το Νο17 και το όνομα Γκέκας στην πλάτη.

Έγινε σύνθημα

Ο Φάνης Γκέκας κατάφερε δε μέσα σε διάστημα λίγων μηνών να γίνει σύνθημα στα στόματα των φιλάθλων της Ακισάρ. Μια εξέδρα χωρίζεται στη μέση. Οι μεν ρωτούν: "Ποιο είναι το όνομά σου", οι δε απαντούν: "Γκέκας" και ο διάλογος συνεχίζεται ως εξής: "Τι ήρθες να κάνεις εδώ;" - "Να σώσω την Ακισάρ από τον υποβιβασμό".

Ο Θεός Φάνης Γκέκας!

Έφερε τα πάνω κάτω

Ο Φάνης Γκέκας φόρεσε τον Γενάρη τη φανέλα της τούρκικης ομάδας, σε μια περίοδο που βρισκόταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς σε 19 παιχνίδια και ενεργητικό 11 γκολ. Έκτοτε η Ακισάρ έχει συλλέξει σε 11 ματς που έχει αγωνιστεί ο Γκέκας, 19 βαθμούς με 10 τέρματα του διεθνούς Έλληνα επιθετικού. Μετράει δε τρεις συνεχόμενες νίκες και για πρώτη φορά βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην βαθμολογία.

Ο Θεός Φάνης Γκέκας!

Ποιος Ντρογμπά;

Τα τούρκικα Μέσα δεν άργησαν να μπουν στην διαδικασία να συγκρίνουν τον Φάνη Γκέκα με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Βλέπετε οι δύο παίκτες ξεκίνησαν να αγωνίζονται στο τούρκικο πρωτάθλημα στα μέσα της σεζόν, με τον Ιβοριανό φορ να μην προσδίδει κάτι παραπάνω από αίγλη στη Γαλατασαράι, την ώρα που ο Γκέκας είναι καθόλα ουσιαστικός και χαρακτηρίζεται ως ο παίκτης με τη μεγαλύτερη επιρροή στη διοργάνωση.

Διαβάστε ακόμη:

Δύο γκολ ο Γκέκας στη νίκη επί της Μπεσίκτας

News 24/7

24MEDIA NETWORK