Νίκη με ανατροπή για Παρί κόντρα σε Μπενφίκα

Σε ένα ματς που είχε ρυθμό αλλά και φάσεις, η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε νικήτρια με 3-2 κόντρα στην Μπενφίκα και βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου της στο International Champions Cup.

Νίκη με ανατροπή για Παρί κόντρα σε Μπενφίκα

Με το δεξί ξεκίνησε την σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στις ΗΠΑ επικράτησε με 3-2 κόντρα στην Μπενφίκα.

Οι Γάλλοι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους και χωρίς τα μεγάλα τους ονόματα μιας και έλειππαν τόσο οι Βραζιλιάνοι, Νταβίντ Λουίς και Τιάγκο Σίλβα όσο και οι Καβάνι και Ιμπραχίμοβιτς. Από την άλλη για την Μπενφίκα αγωνίστηκε για 77 λεπτά ο δικός μας, Ανδρέας Σάμαρης.

Στο 29ο λεπτό η Παρί άνοιξε το σκορ με τον Ογκουστίν, όμως οι Πορτογάλοι κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν το προβάδισμα πριν το τέλος του πρώτου μέρους χάρη σε γκολ των Ταλίσκα και Χόνας.

Ωστόσο η συνέχεια του αγώνα επιφύλασσε ακόμη μια ανατροπή, αυτή τη φορά για τους Γάλλους. Ο Λούκας στο 64' με πέναλτι και ο Ντιν στο 79' χάρισαν το τρίποντο στην ομάδα τους που πλέον κυνηγάει την πρωτιά του ομίλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK