"Λευκή" ισοπαλία στου Ρέντη, ντεμπούτο για Ερνάνι-Ιντέγε

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Ερνάνι και Ιντέγε.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης στο μεταξύ τους φιλικό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Παρασκευής (4/9).

Ο Μάρκο Σίλβα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και συστήματα, μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, οι Ερνάνι και Ιντέγε.

Ο πρώτος ήταν ιδιαίτερα κινητικός και… φαντεζί, με πολλές όμορφες ενέργειες και ντρίπλες, αλλά και συνάμα ουσιαστικό παιχνίδι. Από την άλλη ο Νιγηριανός φορ γέμισε με το εκτόπισμά του την αντίπαλη περιοχή, ήταν ιδιαίτερα κινητικός κι έδειξε ότι θα βοηθήσει αρκετά τη νέα χρονιά.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Τσιμίκας, Μποτία, Αυλωνίτης, Σάλιακας, Μανιάτης, Τζανδάρης, Φουστέρ, Σεμπά, Πάρντο, Πουλίδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι Σιόβας, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κολοβός, Γιαννιώτας, Ερνάνι και Ιντέγε.