Έμεινε εκτός ο Αθανασιάδης

Νέα αλλαγή στο ρόστερ της Εθνικής ανδρών για τους αγώνες με τον Λιχτενστάιν και την Λετονία καθώς ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή της ομάδας.

Έμεινε εκτός ο Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Μετά τον Νίκο Σπυρόπουλο ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους θέτοντας τον εαυτό του εκτός ομάδας με τον Γιώργο Τζαβέλλα να παίρνει τη θέση του και ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν θα δώσει το "παρών" στους αγώνες με Λιχτενστάιν και Λετονία, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ.

Ο άσος του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο παιχνίδι του "Δικέφαλου" του Βορρά με τον Πανιώνιο και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ενημέρωσε τους ανθρώπους της Εθνικής για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, το οποίο εντοπίζεται στους προσαγωγούς και έθεσε τον ποδοσφαιριστή εκτός των πλάνων του Φερνάντο Σάντος.

Οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι (12.00) σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής και το απόγευμα (18.00) θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Στην αποστολή της Εθνικής είναι πλέον οι: Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Τζαβέλλας Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Νίνης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου και Παπαδόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK