Η κριτική των Ελλήνων διεθνών

Μέτρια η εικόνα της Εθνικής ομάδας στην Μπρατισλάβα αλλά οι τρεις πόντοι μπήκαν στις αποσκευές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η κριτική της απόδοσης των διεθνών αναλυτικά.

Η κριτική των Ελλήνων διεθνών

Ορέστης Καρνέζης:

Είχε δύο άστοχες εξόδους και μία κακή επαναφορά με τα πόδια που έβγαλε τους Σλοβάκους στην αντεπίθεση. Κατά τα άλλα σταθερός αλλά συνάμα και τυχερός σε κάποιες φάσεις.

Βασίλης Τοροσίδης:

Βρήκε το μπελά του από το δαιμόνιο Μπρεζνάνικ ο οποίος ήταν πολύ γρήγορος. Ανέβηκε κάποιες φορές χωρίς να δημιουργήσει μεγάλους κινδύνους.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

Ωριμο παιχνίδι από τον Καλαματιανό στόπερ ο οποίος απέφυγε τις περιττές ενέργειες και τα λάθη στο χώρο ευθύνης του. Εγγυήθηκε την ασφάλεια της ελληνικής άμυνας.

Δημήτρης Σιόβας:

Εξαιρετικός μέχρι να τον συναντήσει η κατάρα των θλάσεων. Ανίκητος ψηλά, διάβαζε εύκολα το παιχνίδι των αντιπάλων του και έβγαινε πρώτος στην μπάλα. Είχε και καλή ευκαιρία να σκοράρει.

Νίκος Σπυρόπουλος:

Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Οι κούρσες του πάντως από αριστερά ήταν πιο επικίνδυνες από αυτές του Τοροσίδη. Αμυντικά ήταν σοφτ.

Αλέξανδρος Τζιόλης:

Νικήθηκε κατά κράτος από τους αντιπάλους χαφ. Εχασε μονομαχίες και δεν κατάφερε να ηρεμήσει το παιχνίδι της ομάδας του Σάντος μοιράζοντας καλά την μπάλα.

Κώστας Κατσουράνης:

Η ποιότητά του είναι τέτοια που του επιτρέπει ακόμα και σε κακές ημέρες να κάνει τη διαφορά. Πήρε μία δεύτερη μπάλα, έβγαλε την ασίστ στον Σαλπιγγίδη και η Εθνική σκόραρε. Κατά τα άλλα λίγα πράγματα στη δημιουργία.

Σωτήρης Νίνης:

Εκτός πνεύματος αγώνα, αντικαταστάθηκε σωστά. Πολλά τα λάθη του ακόμα και σε εύκολες μεταβιβάσεις, χαράμισε αρκετές επιθέσεις.

Γιώργος Σαμαράς:

Μέτριος, είχε κακές εμπνεύσεις και αργές αντιδράσεις όταν πήρε την μπάλα στα πόδια του. Ανέβηκε λίγο μετά το γκολ.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης:

Ο χρυσός σκόρερ. Μία φορά βρέθηκε σε θέση φορ, δηλαδή στη θέση που του ταιριάζει, και σκόραρε. Ο Σάλπι είναι πάντα εκεί όταν η Εθνική τον χρειάζεται.

Φάνης Γκέκας:

Δεν του πήγε το ματς, δεν πήρε μπάλες και οι φάσεις που κλήθηκε να τελειώσει ήταν δύσκολες και μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Κώστας Μήτρογλου:

Καλύτερος από τον Γκέκα, έσπασε καλά δύο-τρεις φορές την μπάλα στα πλάγια. Δεν είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά βοήθησε.

Γιώργος Καραγκούνης:

Μπήκε αμέσως μετά το γκολ για να σπάσει το ρυθμό και να βοηθήσει στο κράτημα της μπάλας. Δεν τα κατάφερε άσχημα, μπορεί όμως να παίξει σαφώς καλύτερα.

Γιώργος Φωτάκης:

Επαιξε λίγο και δεν κρίνεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK