Καμία ανοχή από την Εθνική στα ξεσπάσματα των διεθνών

Η επιστροφή του Φερνάντο Σάντος στην Ελλάδα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις σχετικά με τις συμπεριφορές ορισμένων διεθνών ποδοσφαιριστών που δεν συνάδουν με τον κώδικα που έχει θεσπίσει η ΕΠΟ, όπως αναφέρουν στην Ομοσπονδία.

Καμία ανοχή από την Εθνική στα ξεσπάσματα των διεθνών
INTIME SPORTS

Τα επεισόδια στην Τούμπα αποτελούν το τελευταίο κρούσμα, ωστόσο και στο παρελθόν έχουν καταγραφεί αντίστοιχες συγκρούσεις που είχαν οδηγήσει σε ρήξεις. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας εκμεταλλεύονται διάφορες εκδηλώσεις που φέρνουν τους διεθνείς πιο κοντά, ώστε να τους νουθετήσουν.

Στην προκειμένη περίπτωση, ένα γύρισμα το πρωί της Πέμπτης (17/04) για διαφημιστικό της Εθνικής Ελλάδας έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής, Τάκη Φύσσα, να μιλήσει από κοντά με ορισμένους διεθνείς κι ενώ από το βράδυ της Τετάρτης είχε αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 τους διεμήνυσε ότι ο Σάντος παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενημερώνεται για τα πάντα και πως η επιστροφή του θα θα συνοδευτεί από λήψεις αποφάσεων, εάν δεν διορθωθεί η κατάσταση.

Το κλίμα των διεθνών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν άψογο, ωστόσο αυτό δεν αρκεί, εάν στον αγωνιστικό χώρο η ατμόσφαιρα εξακολουθεί να μυρίζει μπαρούτι, κάτι που αναμένεται να διευθετήσει ο Πορτογάλος προπονητής.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλιο Γιάννη Ντάλλα: Λογικά, θα σκέφτεται την παραίτηση ο Σάντος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK