Απολογήθηκε ο Ζούνιγκα, τον απείλησαν οπαδοί (PHOTO)

Απολογητικό ύφος είχε στο μήνυμά του ο θύτης του φάουλ που τραυμάτισε το Νεϊμάρ, Χουάν Ζούνιγκα λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Κολομβίας με τη Βραζιλία, ενώ δέχθηκε και τα πυρά των οργισμένων Βραζιλιάνων οπαδών.

Απολογήθηκε ο Ζούνιγκα, τον απείλησαν οπαδοί (PHOTO)

Με τον κόσμο στα social media να έχει πάθει κατάθλιψη για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, ο θύτης του σκληρού φάουλ πάνω στο Βραζιλιάνο, Χουάν Ζούνιγκα, προσπάθησε να απολογηθεί:

"Θέλαμε να σκοράρουμε, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και η Βραζιλία έκανε δυνατά μαρκαρίσματα. Ήταν μία συνηθισμένη φάση, προσπάθησα να γίνω σκιά του. Δεν σκεφτόμουν να τον τραυματίσω. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο υπερασπίζομαι τα εθνικά χρώματα και την πατρίδα μου."

Ενώ συνεχίζοντας τόνισε πως: "Δεν περίμενα να υποστεί κάταγμα στον σπόνδυλο. Λυπάμαι που τραυματίστηκε με αυτό τον τρόπο. Θεού θέλοντος, ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο τόσο για τη Βραζιλία όσο και για όλο τον κόσμο".

Δείτε πως τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ:

Βέβαια, μπορεί ο Κολομβιανός να δήλωσε πως το φάουλ πάνω στο Νεϊμάρ δεν ήταν ηθελημένο, όμως πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν πως το έκανε σκόπιμα με μοναδικό στόχο να τον τραυματίσει ως αντίδραση στη μέχρι εκείνη τη στιγμή αντιμετώπιση της ομάδας του από το διαιτητή της αναμέτρησης.

Μάλιστα, αρκετοί φίλαθλοι της "σελεσάο" μπήκαν στο προφίλ του Ζούνιγκα στο Instagram και άρχισαν να τον βρίζουν κάτω από τις φωτογραφίες του, γράφοντας χαρακτηριστικά "Είσαι ηλίθιος, κατέστρεψες το όνειρο ενός παιδιού", "Σκουπίδι, εδώ είναι Βραζιλία", "Δειλέ", "Πρέπει να απελαθείς από τη χώρα. Πρόσεχε":

Απολογήθηκε ο Ζούνιγκα, τον απείλησαν οπαδοί (PHOTO)

Οι "καφετέρος" παραπονιούνται για διαιτητικά λάθη του Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο, ο οποίος έδειχνε να μην μπορεί να ελέγξει το σκληρό παιχνίδι από πλευράς Βραζιλίας, προκαλώντας τα νεύρα των Κολομβιανών.

Διαβάστε ακόμη:

"Κλαίει" το twitter για τον Νεϊμάρ

Οι ακτινογραφίες Νεϊμάρ (PHOTOS)

Σοκ στη Βραζιλία! Τέλος ο Νεϊμάρ!

Βραζιλία - Κολομβία 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK