"Λανθασμένη η έκθεση της FIFA"

Ο Μίκαελ Γκαρσία, δικηγόρος που είχε ξεκινήσει έρευνες για "παράνομη" ανάληψη του Μουντιάλ του 2022 από το Κατάρ, αμφισβήτησε δημόσια το πόρισμα της FIFΑ για τη διοργάνωση.

"Λανθασμένη η έκθεση της FIFA"

Ο δικηγόρος Μίκαελ Γκαρσία που ξεκίνησε έρευνες για την ανάληψη του Μουντιάλ 2022 από το Κατάρ καθώς θεωρούσε ότι έγινε με δωροδοκία, τώρα αμφισβητεί το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της FIFΑ.

Σύμφωνα με αυτό η Αγγλία κατηγορείται πως χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να κερδίσει τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2018, αλλά για τον Γκαρσία "υπάρχουν πολλές ελλείψεις και εσφαλμένη αναπαράσταση των γεγονότων'.

"Το πόρισμα είναι μια συγκάλυψη. Το αποτέλεσμα όλου αυτού είναι ότι η καταγγελίες για δωροδοκία και διαφθορά έμειναν αναπάντητες", η δήλωσή του λίγο μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της FIFA. Το ίδιο υποστηρίζει και το FΒΙ, το οποίο -σύμφωνα με πηγές του CNN- θα συνεχίσει την έρευνα και θα ζητήσει πρόσβαση στο φάκελο που είχε συντάξει ο Γκαρσία.

Η βρετανική ομοσπονδία από την πλευρά της απέρριψε τις όποιες κατηγορίες, ισχυριζόμενη πως έκανε μια "απόλυτα διαφανή προσφορά".

Ένα μέλος της FA μάλιστα δήλωσε πως: "Δεν δεχόμαστε καμία κριτική σχετικά με την ακεραιότητα της προσφοράς της Αγγλίας ή οποιαδήποτε από τα άτομα που εμπλέκονται".

Διαβάστε ακόμη:

Πόρισμα FIFA: "Καθαρό" το Κατάρ, κατηγορίες σε Αγγλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK