Πρωτοπόρος η Βοσνία, νίκη για Σλοβακία

Μετά τα 8 γκολ απέναντι στο Λίχτενσταϊν, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έκανε επίδειξη δύναμης και κόντρα στη Λετονία, την οποία νίκησε 4-1 στη Ζένιτσα για τη 2η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2014 στην ευρωπαϊκή ζώνη. Νίκη, αλλά κακή εμφάνιση για Σλοβακία με Λίχτενσταϊν.

Πρωτοπόρος η Βοσνία, νίκη για Σλοβακία

Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Λετονία 4-1

(12' πέν., 54' Μισίμοβιτς, 44' Πιάνιτς, 92' Τζέκο - 5' Γκορκς)

Ο Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και οδηγεί τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στην πρωτιά του ομίλου, μετά και τη νίκη 4-1 επί της Λετονίας στη Ζένιτσα. Ο μέσος της Ντιναμό Μόσχας και ρέκορντμαν συμμετοχών σημείωσε 2 τέρματα και συνεπικουρούμενος από τον Μιραλέμ Πιάνιτς (1 γκολ και 1 ασίστ) και τον αρχισκόρερ της χώρας Έντιν Τζέκο (επίσης 1 γκολ και 1 ασίστ και πλέον έφτασε τα 25 τέρματα με το εθνόσημο), δεν άφησαν πολλά περιθώρια πανηγυρισμών στους Λετονούς, παρότι προηγήθηκαν με τον Κασπάρ Γκορκς μόλις στο 5'.

Βοσνία-Ερζργοβίνη: Μπέγκοβιτς, Σαλίχοβιτς, Σπάχιτς, Σούνιτς, Μούιντζα, Λούλιτς (31' Βερσάγεβιτς), Ζαχίροβιτς, Πιάνιτς, Μισίμοβιτς, Τζέκο, Ιμπίσεβιτς (87' Μεντούνγιανιν)

Λετονία: Βάνινς, Γκορκς, Κριάκουκλις, Ιβάνοβς, Κλάβα, Τσάουνα, Βισνάκοβς (62' Κάμες), Λάιζανς, Ρούγκινς, Ρούντνεβς (62' Βερπακόβσκις), Λουκιάνοβς (80' Ζιούζινς)

Σλοβακία-Λίχτενσταϊν 2-0

(36' Σάπαρα, 78' Γιακούμπκο)

Η Σλοβακία πήρε την πρώτη νίκη στα προκριματικά, αλλά το 2-0 επί του... σάκου του μποξ στον όμιλο, του Λίχτενσταϊν, δεν συνοδεύθηκε από καλή εμφάνιση. Τα τέρματα του Μάρεκ Σάπαρα στο 36' και του Μάρτιν Γιακούμπκο στο 78', σε συνδυασμό με μετρημένες καλές στιγμές απέναντι στην άμυνα που προ 4 ημερών δέχθηκε 8 γκολ από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, οδήγησαν στο κοινό της Μπρατισλάβα να προβεί ακόμα και σε αποδοκιμασίες των παικτών του Μίχαλ Χιιπ.

Σλοβακία: Κούτσιακ, Πέκαρικ, Σκέρτελ, Ζαμπάβνικ, Σάλατα, Βάις (63' Μπρέζνανικ), Γκουλντάν, Χάμσικ (82' Κούτσκα), Σάπαρα, Στοχ, Μπάκος (61' Γιακούμπκο)

Λίχτενσταϊν: Γέλε, Στόκλασα, Ερί, Κάουφμαν Μπούργκμαϊερ, Πολβερίνο, Κρίστεν (84' Φλατς), Τ. Μπεκ (70' Εμπέρλ), Ερν, Ντ. Χάσλερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK