Δεν "κρεμάει" τα παπούτσια του ο Ντελ Πιέρο

Δεν το βάζει κάτω ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, αφού όταν τον ρώτησαν αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, εκείνος απάντησε ότι θα παίξει μάλλον έναν χρόνο ακόμα, χωρίς όμως να ξέρει σε ποια ομάδα...

Δεν "κρεμάει" τα παπούτσια του ο Ντελ Πιέρο

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να βγει στη... σύνταξη εμφανίζεται ο 39χρονος πρώην επιθετικός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, Αλεσάντρο ντελ Πιέρο.

Μετά το τελευταίο του παιχνίδι με τη Σίδνεϊ απέναντι στην Μέλμπουρν Βίκτορι, θα γυρίσει εκεί για να αγωνιστεί στο φιλικό μεταξύ των Γιουβέντους και A-League All Stars.

Όταν τον ρώτησαν αν αυτό το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του είναι το κατάλληλο για να κλείσει την καριέρα του και αν θα το κάνει, απάντησε:

"Δε νομίζω. Μπορεί να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αυστραλία, αλλά σκοπεύω να συνεχίσω.

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο γι' αυτό δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή.

Ακολούθησα το πάθος μου από τα 19 μου και πάντα το ακολουθώ. Νομίζω πως είμαι σε καλή φόρμα να παίξω ξανά για ακόμη μια χρονιά και αυτό το πλάνο έχω.

Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι εύκολη στιγμή για μένα να καταλάβω τι είναι καλύτερο να κάνω επειδή έχω περισσότερες επιλογές έξω από το γήπεδο παρά μέσα σε αυτό.

Μετά από αυτό το παιχνίδι, θα κάτσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω τι είναι για μένα καλύτερο, αλλά ελπίζω να συνεχίσω".

Δείτε τον Ντελ Πιέρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK