ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελλάδα δεν ψήφισε στη Χρυσή Μπάλα

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Η Ελλάδα δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας! Δείτε τι συνέβη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελλάδα δεν ψήφισε στη Χρυσή Μπάλα

Η αναλυτική ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα ανέδειξε μία απίθανη, αδιανόητη είδηση: δεν υπάρχει η ψήφος του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας και του αρχηγού της Εθνικής ομάδας!

Σε μία παγκόσμια γιορτή που έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη της FIFA, η ελληνική εκπροσώπηση πολύ απλά δεν... υπήρξε.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελλάδα δεν ψήφισε στη Χρυσή Μπάλα

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία, αλλά ούτε ο προπονητής (είτε ο Κώστας Τσάνας είτε ο Μίχαελ Σκίμπε) ούτε ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης υπάρχουν μεταξύ των ψηφοφόρων.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελλάδα δεν ψήφισε στη Χρυσή Μπάλα

Κάτι τέτοιο είθισται σε μικρά κράτη της Αφρικής, της Καραϊβικής ή της Ασίας, που πολλές φορές ξεχνούν να στείλουν εγκαίρως την ψήφο τους ή δεν τη στέλνουν με επίσημο τρόπο. Ή, όπως επισημαίνει και η FIFA στο έγγραφο των αποτελεσμάτων, κάποιες φορές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία οι τιμωρημένες ομοσπονδίες, όπως εν προκειμένω της Ινδονησίας και του Κουβέιτ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελλάδα δεν ψήφισε στη Χρυσή Μπάλα

Αντιθέτως, στη φετινή ψηφοφορία υπάρχει κανονικά η επιλογή του Έλληνα δημοσιογράφου που μόνιμα λαμβάνει μέρος στην εν λόγω διαδικασία, του Μάνου Σταραμόπουλου, ο οποίος επέλεξε πρώτα τον Λιονέλ Μέσι (5 βαθμοί), ακολούθως τον Λουίς Σουάρες (3 βαθμοί) και τέλος τον Αρτούρο Βιδάλ (1 βαθμός).

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία λαμβάνει τις φόρμες για την ψηφοφορία του αρχηγού και του εθνικού προπονητή και είναι η υπεύθυνη για να μεταφέρει τις ψήφους τους, δηλώνεται άγνοια προς το παρόν για το ζήτημα.

Κατά το... una faccia una raccia, πάντως, από τα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα η FIFA απουσιάζει και η ιταλική ψήφος, αλλά και αυτή του Ισπανού αρχηγού Ίκερ Κασίγιας, αλλά υπάρχει του Βιθέντε ντελ Μπόσκε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μέσι κατέκτησε τη "Χρυσή Μπάλα", την 5η της καριέρας του!

Τα σενάρια για το φιάσκο με την ψηφοφορία της Ελλάδας στη Χρυσή Μπάλα

Η "χρυσή Βίβλος" της "Χρυσής Μπάλας"

ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΣΑΝ: Ολόκληρη η ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK