Τα σενάρια για το φιάσκο με την ψηφοφορία της Ελλάδας στη Χρυσή Μπάλα

Ο μοναδικός Έλληνας αθλητικός δημοσιογράφος που ψηφίζει για τη "Χρυσή Μπάλα" (και ο μοναδικός Έλληνας που ψήφισε εφέτος) , o Μάνος Σταραμόπουλος, μίλησε στο Contra.gr και δήλωσε άγνοια για το λόγο που ο προπονητής της Εθνικής, Μίκαελ Σκίπε και ο αρχηγός, Βασίλης Τοροσίδης δεν βρίσκονται στη λίστα μ' όσους ψήφισαν φέτος.

Τα σενάρια για το φιάσκο με την ψηφοφορία της Ελλάδας στη Χρυσή Μπάλα

Εντύπωση έχει προκαλέσει η απουσία του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίκαελ Σκίμπε και του αρχηγού της Εθνικής, Βασίλη Τοροσίδη από τη λίστα όσων συμμετείχαν στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή της "Χρυσής Μπάλας".

Τα σενάρια για το φιάσκο με την ψηφοφορία της Ελλάδας στη Χρυσή Μπάλα

Πέρα από την Ελλάδα, απουσιάζει η Ιταλία, καθώς κι η ψήφος του αρχηγού της Ισπανίας, Ίκερ Κασίγιας.

Τα σενάρια για το φιάσκο με την ψηφοφορία της Ελλάδας στη Χρυσή Μπάλα

"Ψήφισαν κανονικά"

Λόγω του "ντόρου" που έχει δημιουργηθεί, το Contra.gr επικοινώνησε με τον μοναδικό Έλληνα αθλητικό δημοσιογράφο που ψηφίζει για τη "Χρυσή Μπάλα", Μάνο Σταραμόπουλο, ο οποίος δήλωσε άγνοια για τους λόγους απουσίας των δύο εκπροσώπων της Ελλάδας.

Ο ανταποκριτής του France Football τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν, καθώς η μοναδική που μπορεί να δώσει απαντήσεις είναι η ΕΠΟ.

"Δεν γνωρίζω το λόγο που οι ψήφοι των Μίκαελ Σκίμπε και Βασίλη Τοροσίδη απουσιάζουν από τη λίστα. Πάντως, οι ίδιοι, όπως έμαθα, λένε πως έχουν ψηφίσει κανονικά. Πιθανότατα κάποιος υπάλληλος της ΕΠΟ δεν έστειλε τη φόρμα μέσα στα χρονικά περιθώρια. Όμως, αυτή τη στιγμή μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Την απάντηση μπορεί να τη δώσει μόνο η ΕΠΟ. Για παράδειγμα, η Ιταλία απουσιάζει σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη συμμετοχή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην αρχική 23άδα. Όμως, στη δικιά μας περίπτωση δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταραμόπουλος.

Η άγνοια του Γκιρτζίκη

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ενημερώθηκε για το θέμα, δηλώνοντας άγνοια. Αφού πρώτα εξέφρασε την έκπληξή του, στη συνέχεια δεσμεύτηκε στους συνεργάτες του ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ελλάδα δεν ψήφισε στη Χρυσή Μπάλα

ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΣΑΝ: Ολόκληρη η ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα

Οι εκπλήξεις και οι... άκυρες ψήφοι

News 24/7

24MEDIA NETWORK