Η παρουσίαση του Football Manager 2016

Παρουσιάστηκε και κυκλοφορεί και στη χώρα μας πλέον το νέο Football Manager 2016.

Το Football Manager 2016 είναι εδώ και πλέον είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, για τρίτη σερί χρονιά στα ελληνικά από την εταιρία "Zegetron".

Η παρουσίαση του κορυφαίου ποδοσφαιρικού manager πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο κατάστημα "Media Markt" της Λεωφόρου Συγγρού.

 

Δεκάδες φίλοι του gaming συγκεντρώθηκαν και παρακολούθησαν τα νέα στοιχεία που ενσωματώθηκαν στο παιχνίδι, με στόχο μία ακόμα καλύτερη εμπειρία.

Την παράσταση κλέβει μεταξύ άλλων η γραφική απεικόνιση του προπονητή, με τον Football Manager να παίρνει πλέον σάρκα και οστά καθ' υπόδειξη του gamer.

 

Προστίθεται η ενότητα Fantasy Draft Mode, στην οποία κάθε παίκτης μπορεί να τεθεί αντίπαλος με φίλους του δημιουργώντας καινούργια ομάδα.

Αυτό μπορεί να συμβεί και μεμονωμένα, χωρίς την ανάγκη editor, με τον κάθε παίκτη να φτιάχνει από το μηδέν την ομάδα της γειτονιάς του, του σχολείου του, των φίλων του και να την εντάσσει σε υπάρχοντα πρωταθλήματα αντικαθιστώντας έναν υφιστάμενο σύλλογο.

Η beta έκδοση κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου, ενώ από την Παρασκευή και για μία εβδομάδα θα είναι διαθέσιμη η έκδοση Limited Edition, η οποία θα περιέχει και το Football Manager Documentary (με ελληνικούς υπότιτλους).

Μετά από το τέλος της εκδήλωσης, μοιράστηκαν και ως δώρα τρία χαλάκια για την πόρτα με σχέδιο γηπέδου στους επίδοξους managers.

Πλάνα από την εκδήλωση

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βρήκε δουλειά χάρη στο Football Manager