Ανακοινώθηκε από Ιντερνασιονάλ ο Σκόκο

Παίκτης της Ιντερνασιονάλ είναι κι επίσημα ο Νάτσο Σκόκο. Η μετακίνηση του αρχισκόρερ του πρωταθλήματος Αργεντινής την περσινή σεζόν κόστισε 5.000.000 στο σύλλογο της Βραζιλίας.

Ανακοινώθηκε από Ιντερνασιονάλ ο Σκόκο

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ ανήκει στην Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχοντας παραχωρηθεί από την Ένωση έναντι 2.800.000 ευρώ. Αν και στη Μέση Ανατολή δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, βρήκε το δρόμο του πίσω στην πατρίδα του, όπου παραχωρήθηκε δανεικός στη Νιούελς, σημείωσε 30 γκολ σε 44 συμμετοχές και πανηγύρισε και το φετινό πρωτάθλημα Clausura.

Ο Ντούνγκα διέκρινε τις δυνατότητες του 28χρονου Αργεντινού και η Ιντερνασιονάλ πρόλαβε να οριστικοποιήσει την απόκτησή του για 2+2 χρόνια, λίγες ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας για διεθνείς μεταγραφές στη Βραζιλία.

Ο Σκόκο θα ταξιδέψει στο Πόρτο Αλέγκρε την Τετάρτη ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα η απόκτησή του ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον διεθνή Βραζιλιάνο επιθετικό Λεάντρο Νταμιάο, για τον οποίο έχουν επιδείξει έντονο ενδιαφέρον Νάπολι και Ζενίτ.

Επιπλέον, η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου της Αλ Γκαράφα Άλεξ μέχρι το 2015.

News 24/7

24MEDIA NETWORK