Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών του χειμώνα, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, δεν περιελάμβανε σπουδαίες μετακινήσεις της τελευταίας στιγμής, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό.

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών

Στο ελληνικό "μέτωπο", ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε 4 ποδοσφαιριστές, η ΑΕΚ 2 και ο ΠΑΟΚ συνέχισε τη ρελάνς, αποκτώντας και τον Σεκού Ολίσε.

Αρκετοί ήταν οι Έλληνες οι οποίοι μετακόμισαν στο εξωτερικό την ύστατη στιγμή, όπως ο Λουκάς Βύντρα στη Λεβάντε, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην Μπολόνια, ο Νίκος Σπυρόπουλος στην Κιέβο και ο Βίκτορας Κλωναρίδης στη Μουσκρόν.

Από το εξωτερικό, η μετακίνηση του διεθνή Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Γουίλιαν από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στη ρωσική Άνζι έναντι 35.000.000 συμφωνήθηκε μεν, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ η ΚΠΡ του Χάρι Ρέντναπ έκλεψε την παράσταση.

Δείτε στο παρακάτω live την κάλυψη όλης της μεταγραφικής δραστηριότητα από το Contra.gr

09:01
Στο επίκεντρο των μεταγραφών όσον αφορά στην ελληνική αφορά βρίσκεται η μεταγραφή του Λουκά Βύντρα στον Ολυμπιακό.
09:03
Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει και το θέμα του Μίτσελ από τώρα.
09:03
Σε λίγο αποκλειστικό ρεπορτάζ από τον Δημήτρη Χριστοφιδέλλη.
09:13
Την απόκτηση του Σεκού Ολίσε ως δανεικού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο ΠΑΟΚ.
09:14
"Κλείνει" Αναστασόπουλο, περιμένει Ανάκογλου, "κρυφοκοιτάζει" Κλωναρίδη η AEK, δύσκολη η περίπτωσή του.
09:15
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με αριστερό μπακ και μιλά με φορ από το εξωτερικό. Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ.
09:23

O Ολυμπιακός "είπε όχι" την Τετάρτη στη Σταντάρ Λιέγης σε πρόταση δανεισμού του Δημήτρη Σιόβα.

09:24
Είπε "όχι" σε Βαγιαδολίδ για Φετφατζίδη: Η Βαγιαδολίδ κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του διεθνούς παίκτη. Αρνητική η διοίκηση.
09:27
Ο Αλού Ντιαρά αφήνει τη Γουέστ Χαμ για λογαριασμό της γαλλικής Ρεν, όπως αναφέρει η "Equipe".
09:29
Σε συμφωνία με τη Μπολόνια έφτασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.
09:32
Ποδοσφαιριστής της Πατσούκα πρέπει να θεωρείται ο Φερνάντο Καβενάγκι σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ
09:35
Ένας 22χρονος Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα από την Τετάρτη και είναι πολύ πιθανό την Πέμπτη να ανακοινωθεί η απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό. Δύσκολο για αριστερό μπακ.
09:41
Ο Τρίπι Μακοντά σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ως δανεικός από την Μπρεστ.
09:46
Ο Σουηδός επιθετικός, Πάτρικ Μπεργκ, φέρεται να προτίμησε την προοπτική να αγωνιστεί δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ απ' ότι στον Παναθηναϊκό.
09:59
Στο στόχαστρο της Κιέβο ο Δημήτρης Σιόβας, σύμφωνα με τους Ιταλούς. Στην τελική ευθεία του Μίτσελ.
10:05
Μετά τους Σκέμπη και Μπουμάλ ο Λεβαδειακός έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Χουάν Μίγκελ Καγεχόν, ο οποίος σήμερα αναμένεται στην Ελλάδα.
10:07
Κοντά στη Λεβάντε ο Λουκάς Βύντρα.
10:09
Σε λίγο αποκλειστικό ρεπορτάζ από το Contra.gr για το σήριαλ του Βύντρα. Η Λεβάντε αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι πιο κοντά στον παίκτη. 
10:11
Ανατροπή δεδομένων. Ο Λουκάς Βύντρα ταξιδεύει για την Ισπανία. 
10:15
Ο Βύντρα θα υπογράψει σήμερα το νέο συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα. Χθες το βράδυ οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρων, οι οποίες άλλαξαν τα δεδομένα. 
10:22
Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη ο Βύντρα.
10:23
Εάν αποκτηθεί από τη Λεβάντε δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο Europa League.
10:41
Ανακοίνωσε Μακρή, Κανούλα ο ΟΦΗ.
10:43
Ο Αλού Ντιαρά θα φορά τη φανέλα της Ρεν μέχρι το καλοκαίρι. 
10:45
Βλάνταν Ίβιτς: "Πολύ έμπειρος παίκτης ο Βούκιτς"
10:48

Ο Σκοτσέζος Μπόιντ είναι η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού για τη θέση της επίθεσης κι εκεί επικεντρώνονται οι προσπάθειες τις τελευταίες ώρες. Η πληροφορία περί στόχου από την Πορτογαλία δεν διαψεύδεται, αλλά ενδέχεται να αφορά σε άλλη θέση. 

10:54
Ο Κρις Μπόιντ με τη φανέλα της Ρέιντζερς
10:57

Αυτός είναι ο Κρις Μπόιντ... 


Ο Σκωτσέζος επιθετικός έφτιαξε το όνομά του στην Ρέιντζερς με την οποία γνώρισε μεγάλες στιγμές πετυχαίνοντας 101 γκολ σε 143 ματς τα 4 χρόνια της παρουσίας του (2006-2010). Ο 29χρονος άσος που ξεκίνησε την καριέρα του στην Κιλμάρνοκ, μετά την Ρέιντζερς δοκίμασε τη τύχη του στην Αγγλία (Μίντλεσμπρο, Νότιγχαμ Φόρεστ), την Τουρκία (Εσκισεχίρσπορ), την Αμερική (Πόρτλαντ Τίμπερς) και αυτό το διάστημα αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη.
11:07
Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, ο Σεκού Ολίσε θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ. Ενδεχόμενο παραχώρησης του Απόστολου Γιάννου.
11:16
Ο Λάζνο Λένσε, βρίσκεται ήδη στην Τρίπολη και έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη διοίκηση των Αρκάδων. Ο Ούγγρος επιθετικός θα αποτελέσει την 5η μεταγραφή του Αστέρα γι' αυτή την περίοδο, μετά τους Κάφα, Σέτι, Ουρτάδο και Κοντοέ.
11:22
Δύσκολο να κάνει άλλη μεταγραφή ο Άρης.
11:26
Η Ίντερ παραχώρησε δανεικό στην Πάρμα τον 25χρονο Κενυάτη αμυντικό μέσο Μακντόναλντ Μαρίγκα.
11:26
Αποφασίζει μέχρι το μεσημέρι η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον δανεισμό του Δημήτρη Σιόβα στην Κιέβο Βερόνα. Η ιταλική ομάδα τον θέλει με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.
11:28
Δεν σχολιάζουν ακόμη το θέμα του Λουκά Βύντρα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
11:29
Ο ατζέντης του Στεφάν Ελ Σαραουί επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Μίλαν για έναν ακόμη χρόνο, τουτέστιν μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
11:34

Ανακοινώθηκε στη Λεβάντε ο Βύντρα.

11:37

Η ανακοίνωση του Βύντρα:

11:40
Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, που θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Νίκου Καράμπελα έως τον Ιούνιο του 2014, αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο "Μανίσες" στις 14:00 (τοπική ώρα).
11:44
Δύο Έλληνες στην αμυντική γραμμή της Λεβάντε. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Καράμπελας βρίσκεται στην ισπανική ομάδα από τις 26 Ιουλίου 2012 και, βέβαια, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, εν αντιθέσει με τον Λουκά Βύντρα, ο οποίος είχε αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό.
11:46
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης "έκοψε" τον Βύντρα, λένε από την ΠΑΕ.
11:47
Ως είθισται κάθε χρόνο τέτοια μέρα, ο Χάρι Ρέντναπ έκανε δηλώσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου από το... παράθυρο του αυτοκινήτου του.
11:50
Σύμφωνα με την εταιρία οικονομικών αναλύσεων "Deloitte", οι σύλλογοι της Premier League έχουν ξοδέψει 85.000.000 λίρες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Την ίδια στιγμή πέρυσι, είχε δαπανηθεί κάτι περισσότερο από το 1/3 του εν λόγω ποσού.
12:04
Φεύγει για την Ιταλία ο ατζέντης του Σωτήρη Νίνη, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την Πάρμα και να παραχωρηθεί δανεικός στη Σαραγόσα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Μανόλο Χιμένεθ.
12:04

Λεπτομέρειες απομένουν για τη συμφωνία του Κρις Μπόιντ με τον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν ανανέωσης. 

12:08
Ο Χάρι Ρέντναπ κάνει δηλώσεις από τη θέση του οδηγού
12:17
Η Τορίνο απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Ζόναθας ντε Ζέσους από την Πεσκάρα. Την περυσινή σεζόν ο 23χρονος είχε βάλει 16 γκολ σε 33 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπρέσια.
12:18

Ο Κρις Μπόιντ εν δράσει:

12:19

Ο Μάριο Μπαλοτέλι και επίσημα στη Μίλαν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017. Θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 45.

12:24
Ο Πολ Σάρνερ του Αμβούργου επέστρεψε στη Γουίγκαν ως δανεικός. Ο 32χρονος αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στη μεσαία γραμμή, είχε φορέσει τη φανέλα των "λάτικς" την τετραετία 2006-10.
12:25
Τον Μπρούνο Περεϊρίνια απέκτησε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας η Λάτσιο, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα.
12:34

Ο Νίκι Κουίπερ βασικός υποψήφιος για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 23χρονος αμυντικός της Τβέντε έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό. Μακριά... ο Μακοντά, δεν υπάρχει στο πλάνο αυτή τη στιγμή.

12:37
Ο Κουίπερ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και από νωρίς το πρωί είναι σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των "πρασίνων". Το σενάριο αναφέρει ότι θα αγωνιστεί ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι με το "τριφύλλι" να διατηρεί τη δυνατότητα να επεκτείνει τη συνεργασία τους, εφ' όσον το επιθυμεί. Είναι διεθνής μία φορά με την εθνική ομάδα των Ελπίδων της Ολλανδίας.
12:49
Η Άντερλεχτ απέκτησε τον Ονδουριανό εξτρέμ Άντι Νάχαρ από την DC Γιουνάιτεντ.
12:50
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε και οικονομικό χάσμα μεταξύ Ολυμπιακού και Λουκά Βύντρα.
12:51
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Sky Sports", η Νόριτς έχει καταθέσει πρόταση στη Σέλτικ για την απόκτηση του Γκάρι Χούπερ.
12:55
Υπό τις οδηγίες του Λούκας Αλκαράθ θα αγωνίζεται στη Γρανάδα ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος άφησε τη Μάλαγα μετά από 1,5 χρόνο. Στα 2.300.000 το κόστος της μεταγραφής, ενώ το συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
12:58
Η Παλέρμο ενέταξε στο δυναμικό της τον 26χρονο Αργεντινό εξτρέμ, Μαουρίτσιο Σπερντούτι από τη Νιούελς Ολντ Μπόις.
12:59
Ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι επέστρεψε ως δανεικός στην Κιέβο.
13:07
Η Λίβερπουλ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Άλβαρο Νεγρέδο της Σεβίλλης, σύμφωνα με τη "Mirror".
13:12
Μεταγραφικό μπαράζ στην Παλέρμο. Απέκτησε και τους Αλεχάντρο Φορλίν, Ντιέγκο Φαμπρίνι. Αμφότεροι θα παρουσιαστούν την Παρασκευή (01/02).
13:16

Στο Παρίσι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για να υπογράψει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

13:23
Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο είναι μεγάλος φαν του 37χρονου μέσου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στη Μίλαν και φέρεται να αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ της ομάδας και του παίκτη.
13:27

Δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 24χρονο Ισπανό μέσο της Ουέσκα, Χοκίν Αρκάγια Εσπάρθα.

13:28

Κλείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

13:30
Ο Λουτσιάνο Μπέκιο πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει στη Νόριτς.
13:38

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την παραχώρηση του Θανάση Ντίνα στον Παναθηναϊκό.

13:41
"Με προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου προς την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή λύθηκε το πρόβλημα με τη μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στον Παναθηναϊκό", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της πατρινής ΠΑΕ.
13:41
Ο Εσπάρθα ταξιδεύει για την Ελλάδα. Για συμφωνία μιλούν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
13:58
Ολλανδικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Φούλαμ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Καμερουνέζου διεθνή μέσου, Εγιόνγκ Ένο, ο οποίος αγωνίζεται στον Άγιαξ.
14:07
Η Νόριτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουτσιάνο Μπέκιο.
14:12
Αν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κλείσει στην Παρί, θα γίνει ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης της Ligue 1 μετά τον 38χρονο Ρονάν Λε Κρομ, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1991 και αποτελεί την τέταρτη επιλογή της Παρί κάτω από τα γκολπόστ.
14:25
Νέες πληροφορίες για τον Κρις Μπόιντ. Μία ανάσα από τον 29χρονο επιθετικό ο Παναθηναϊκός.
14:27
Πληροφορίες από ρεπορτάζ Άρη. Ανανεώνει ο Αγκάνθο.
14:28
Η ΚΠΡ ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Κονγκολέζου αμυντικού, Κρις Σαμπά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 4,5 χρόνια.
14:30
O Εουρέλιο Γκόμες, ενημέρωσε μέσω του twitter ότι θα αγωνίζεται στη  Χόφενχαϊμ.
14:34
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίτσελ θα συναντηθεί απόψε το βράδυ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αθήνα. Δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
14:35
Κοντά στην απόκτηση του Γιακουμπά Σιλά από την Κλερμόν βρίσκεται η Άστον Βίλα. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί.
14:42

Η Φούλαμ ανακοίνωσε το δανεισμό του Ούρμπι Εμάνουελσον από τη Μίλαν έως το τέλος της σεζόν.

14:43

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Σεκού Ολίσε.

14:46
Παρουσιάζει Μπέκαμ η Παρί Σεν Ζερμέν!
Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν. Στις 18.00 η επίσημη παρουσίαση του.
14:48

Η ανακοίνωση του Ολίσε:

14:48
Όπως αναφέρει το "Sky Italy", η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ρέτο Τσίγκλερ της Γιουβέντους (με τη μορφή δανεισμού).
14:51
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε λίγο η ανακοίνωση του Κρις Μπόιντ στον Παναθηναϊκό.
14:54

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν από ώρα σε ώρα το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Κρις Μπόιντ.

14:58
Ένας συντάκτης της σκωτσέζικης "Herald" επιβεβαίωσε την έναρξη των διαπραγματεύσεων του Παναθηναϊκού με τον Μπόιντ.
15:03

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Μανουέλ Ρέινα Ροντρίγκες.

15:14
Τους Μάρις Βερπακόφσκις και Δημήτρη Κοτσώνη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης.
15:16

Ο Ρέινα ποζάρει για τον Ατρόμητο:

15:20
Οι Μάρις Βερπακόφσκις και Δημήτρης Κοτσώνης παρουσιάζονται από τον Εργοτέλη:
15:24
Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μαρσέιγ απέρριψε πρόταση της Στόουκ για τον Ροντ Φανί.
15:25
Ο Ντάνιελ Πατσέκο της Λίβερπουλ εντάχθηκε ως δανεικός στην Ουέσκα.
15:38
Στη Μίντλεσμπο ο Κίρον Ντάιερ.
15:43
H Στόουκ κατέθεσε πρόταση 4.000.000 λιρών στην Μπέρμιγχαμ για την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα, Τζακ Μπέτλαντ.
15:44
Επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ζόναθας η Τορίνο.
15:48
Η διοίκηση της Ιντερνασιονάλ τόνισε ότι η Τότεναμ θα πρέπει να κινηθεί άμεσα αν θέλει να κλείσει τον Λεάντρο Νταμιάο.
15:50
Επιστρέφει στη Ράγιο Βαγιεκάνο ο 35χρονος Ραούλ Ταμούδο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.
15:53

Αυτήν την ώρα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ περνάει από εργομετρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο "Pitie-Salptriere" του Παρισιού και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

16:04

"Σύννεφα" στη μεταγραφή του Κρις Μπόιντ. Οι Πόρτλαντ Τίμπερς δεν τον έχουν αποδεσμεύσει ακόμη και τα χρονικά περιθώρια για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό έχουν στενέψει αρκετά.

16:07
Ο Εμρέ Μπελόζογλου επιστρέφει στη Φενέρμπαχτσε.
16:09
Η Σάντερλαντ απέκτησε τον Ντάνι Γκράχαμ της Σουόνσι για 3,5 χρόνια έναντι του ποσού των 5.000.000 λιρών.
16:22
Σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες γλυκοκοιτάζουν τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος, πάντως, δήλωσε ότι σκοπεύει να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Λίβερπουλ.
16:46
Ο Φεντερίκο Φερνάντες της Νάπολι παραχωρήθηκε δανεικός στη Χετάφε. "Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι, αμφίβολα, το καλύτερο του κόσμου", δήλωσε ο σκληροτράχηλος Αργεντινός αμυντικός.
16:52

Η Πάρμα απέρριψε την πρόταση της Σαραγόσα περί δανεισμού του Σωτήρη Νίνη.

16:58
Η Τζένοα βγήκε νικήτρια στη μάχη της απόκτησης του Μάρκο Ριγκόνι από την Κιέβο. Ο 33χρονος θα αγωνιστεί δανεικός με οψιόν αγοράς στην ομάδα της Γένοβας.
17:02
Το "Sky Sports" υποστηρίζει ότι η Σέλτικ απέρριψε την πρόταση της Νόριτς για τον Γκάρι Χούπερ.
17:21
Ο Πλατανιάς πήρε τους Νίκολα Μπέλιτς (ελεύθερο) και Απόστολο Γιάννου (δανεικό).
17:24
O Ζούσιε αποχώρησε από την Μπορντό για λογαριασμό της Αλ Ουάσλ.
17:29

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δόθηκε δανεικός στη Μουσκρόν για έξι μήνες.

17:32
Ο Ματιό Μποντμέρ δανεικός στη Σεντ Ετιέν.
17:54
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξις Ρομαό θα είναι το τελευταίο απόκτημα της Μαρσέιγ.
18:02

Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος δεν τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό.

18:03
Στην Άστον Βίλα για 3,5 χρόνια ο 22χρονος αμυντικός μέσος Γιακουμπά Σιλά.
18:11
"Η Άνζι ενδιαφέρεται για τον Γουίλιαν της Σαχτάρ", γράφει το "Sky Sports".
18:14
Δείτε live από το Contra.gr την παρουσίαση του Ντέιβιντ Μπέκαμ από την Παρί Σεν Ζερμέν.
18:16
Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Αλού Ντιαρά η Ρεν.
18:19
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εισέρχεται στην αίθουσα που πραγματοποιείται η παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.
18:22

Ανακοίνωσε τον Λάσλο Λένσε ο Αστέρας.

18:31
Τέλος και επίσημα από τη Λίβερπουλ ο Ντόνι.
18:35
Xάλασε του Τζίμι Μπριάν στη Μονακό. Αναμένεται κίνηση της ομάδας του πριγκιπάτου για τον Εμανουέλ Ριβιέρ της Τουλούζ.
18:45
"Πεντάμηνη η συμφωνία για Μπέκαμ, ο οποίος εντάχθηκε στο πλάνο μας, το μεγάλο πλάνο μας", όπως ανακοίνωσαν στην Παρί Σεν Ζερμέν
18:45
Μπαρτσελόνα και Άγιαξ διαπραγματεύονται για τη μεταγραφή ως δανεικό του Ισάακ Κουένκα σύμφωνα με την "El Mundo Deportivo".
18:46
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Ελβετός μέσις Παϊτίμ Κασαμί παραχωρήθηκε από τη Φούλαμ στην Πεσκάρα
18:47
Μπέκαμ: "Η Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι ένας πολύ πετυχημένος σύλλογος στα επόμενα 10-20 χρόνια". Η συνέντευξη Τύπου (μπορείτε να τη δείτε εδώ) διεξάγεται στα αγγλικά
18:48
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Αιγύπτιος Αχμέντ Ελμοχαμαντί επιστρέφει με τη μορφή δανεισμού στη Χαλ από τη Σάντερλαντ
18:50
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Μονακό ανακοίνωσε τελικά την απόκτηση του Εμανουέλ Ριβιέρ
18:51
Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση της Ρόμα με τη Φούλαμ για τον Ολλανδό τερματοφύλακα Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ
18:52
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στη Βελές Σάρσφιλντ ο Φερνάντο Γκάγκο, με τη μορφή 6μηνου δανεισμού από τη Βαλένθια, ώστε να είναι κοντά στην εγκυμονούσα σύντροφό του, Χισέλα Ντούλκο
18:53
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Βάσκο ντα Γκάμα Ντάγκλας υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με την ουκρανική Ντνιεπρ.
18:59
Στην παρουσίαση του Ντέιβιντ Μπέκαμ από την Παρί, ανακοινώθηκε ότι ο 37χρονος Άγγλος δεν θα εισπράξει μισθό και τα χρήματα που θα του αντιστοιχούσαν, θα γίνουν δωρεά σε παιδικές φιλανθρωπίες
19:05
Δείτε "ζωντανά" εδώ την παρουσίαση (στα αγγλικά) του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Παρί Σεν Ζερμέν
19:06
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Μπολόνια απέκτησε τον Ιταλό επιθετικό Νταβίντε Μοσκαρντέλι από την Κιέβο
19:10
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 21χρονος διεθνής μέσος με τις "μικρές" εθνικές Πολωνίας Μπάρτος Σάλαμον, πελάτης του διάσημου μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα (ατζέντης των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Μάριο Μπαλοτέλι μεταξύ άλλων) θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν μέχρι το 2017 "ως αμυντικός" όπως ανακοίνωσε εξερχόμενος από τα γραφεία στην οδό Τουράτι, η οποία τον απέκτησε από την Μπρέσια έναντι 3.500.000 ευρώ
19:13
Ο Τζερμέιν Τζένας φεύγει από την Τότεναμ και καταλήγει στην ΚΠΡ
19:14
Με τον Στεκέλενμπουργκ να πετάει στο Λονδίνο με ιδιωτικό τζετ για να υπογράψει στη Φούλαμ έναντι 6.000.000 ευρώ, η Ρόμα ψάχνεται για το νο2 της εθνικής Ιταλίας, Εμιλιάνο Βιβιάνο, από τη Φιορεντίνα
19:16
Το "Sky Italia" μεταδίδει ότι η Γιουβέντους κατέθεσε πρόταση στη Σαμπντόρια για το... δήμιο της στο Τορίνο, τον 20χρονο Αργεντινό επιθετικό Μάουρο Ικάρντι
19:16
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Τότεναμ, Εουρέλιο Γκόμες, πήγε στη γερμανικό Χόφενχαϊμ μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός
19:17
Η Φούλαμ συμφώνησε με τον Άγιαξ για τον Καμερουνέζο μέσο Εγιόνγκ Ενό περίπου στο 1.000.000 ευρώ
19:19
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο αμυντικός μέσος από το Μάλι, Μομό Σισοκό, επιστρέφει στη Serie A (έχει αγωνιστεί στη Γιουβέντους) για λογαριασμό της Φιορεντίνα, ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι και με προοπτική αγοράς
19:20
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 17χρονος Ελβετός αμυντικός Κέβιν Μπαμπού αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ για τα επόμενα 3 χρόνια
19:23
Η Έβερτον φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπάρνσλεϊ για τον αμυντικό Τζον Στόουνς. Αναμένονται οι συζητήσεις με τον παίκτη και οι ιατρικές εξετάσεις.
19:23
Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα απομένουν 36 λεπτά για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (όπως και στην Ιταλία)
19:30
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 36χρονος Ουρουγουανός φορ Βάλτερ Παντιάνι και ο 18χρονος γιος του Νίκο έμειναν ελεύθεροι από τη Βιγιαρεάλ και συνεχίζουν την καριέρα τους στην Ατλέτικο Μπαλεάρες της Segunda B (3η κατηγορία)
19:30
Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο της Καβάλας
19:31
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Σερραίου μέσου Δημήτρη Ανάκογλου μέχρι το 2016
19:32
Φήμες θέλουν τη Γιουβέντους να εξασφάλισε για τον Ιούνιο τα μισά δικαιώματα του μέσου Αντρέα Πόλι
19:33
Κι ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Μπαρτσελόνα και Άγιαξ για τον Κουένκα, η Βαλένθια έκανε επίσης πρόταση δανεισμού, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει από Μπέτις, Γρανάδα και Σαραγόσα
19:34
Άρσεναλ και Μάλαγα συμφώνησαν στα 10.000.000 ευρώ για τον διεθνή Ισπανό αριστερό μπακ Νάτσο Μονρεάλ, ο οποίος ταξιδεύει στο Λονδίνο για τις ιατρικές εξετάσεις. Ο παίκτης δεν θα μπορεί να βοηθήσει στο Champions League, όπου έχει αγωνιστεί φέτος με τους Ανδαλουσιάνους
19:35
Φημολογία αναπτύσσεται για την αποχώρηση του αριστερού μπακ της Μίλαν Λούκα Αντονίνι με προορισμό την Τζένοα
19:36
Η Γιουβέντους φέρεται να προσφέρει τον φορ Αλεσάντρο Μάτρι ως αντάλλαγμα για τον Μάουρο Ικάρντι της Σαμπντόρια
19:38
Η Ρόμα φέρεται να μπλοκάρει τη μετακίνηση του Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ στη Φούλαμ, αφού δεν βρίσκει αντικαταστάτη. Οι "τζιαλορόσι" σταμάτησαν τον Ολλανδό τερματοφύλακα στο αεροδρόμιο!
19:38
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Μονακό συμφώνησε με την Αζαξιό για τον αμυντικό Καρλ Μαντζανί
19:39
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Εντέν Μπεν Μπασάτ έφυγε από την Μπρεστ και πήγε στην Τουλούζ για 4 χρόνια, όπου θα αντικαταστήσει τον Εμανουέλ Ριβιέρ (Μονακό)
19:41
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Πάσος Φερέιρα απέκτησε τον νεαρό Πορτογάλο φορ Ντουάρτε Ντουάρτε από την Μπενφίκα Β
19:43
Η Κάλιαρι απέρριψε την πρόταση της Αταλάντα για τον Χιλιανό επιθετικό Μαουρίσιο Πινίγια
19:44
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Σε οριστική συμφωνία κατέληξαν Λάτσιο και Σάντος έναντι 7.500.000 ευρώ για τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό μέσο Φελίπε Άντερσον
19:46
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Φούλαμ υπέγραψε τον 21χρονο διεθνή Σέρβο στόπερ Νίκολα Μακσίμοβιτς
19:47
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Λεβάντε έδωσε πίσω στην Έλτσε (ως δανεικό) τον Άνχελ, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που λίγο έλειψε να προβιβαστεί στην Primera Division το 2011
19:48
Στην Αθήνα βρίσκεται ο 25χρονος Ισπανός μέσος Χοκίν για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό
19:49
Η παρουσίαση του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Μίλαν θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδας
19:50
Μύλος με Στεκέλενμπουργκ! Ο μάνατζέρ του λέει ότι ανέβηκε τελικά στο αεροπλάνο (LHR 1910) και πως δεν γνωρίζει ότι η Ρόμα άλλαξε γνώμη και δεν τον παραχωρεί!
19:52
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε με τον Άγιαξ και θα παραχωρήσει δανεικό στους Ολλανδούς τον 21χρονο εξτρέμ Ισαάκ Κουένκα για 6 μήνες
19:53
Η Νάπολι έκανε πρόταση 12.000.000 ευρώ για τον Αργεντινό επιθετικό Μάουρο Ικάρντι, η οποία απορρίφθηκε από τη Σαμπντόρια
19:57
Άλλα 2 λεπτά για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα (και Ιταλία). Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώνει η ενημέρωση. Ίσως να έχουν γίνει κινήσεις που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Μείνετε συντονισμένοι
20:01
Ο επιθετικός της ΚΠΡ Ντι Τζέι Κάμπελ περνάει από ιατρικές εξετάσεις στην Μπλάκμπερν
20:01
Ο Νιγηριανός επιθετικός της Γουέστ Μπρομ Πίτερ Οντεμβίγκι καταλήγει τελικά στην ΚΠΡ μετά από στενό μαρκάρισμα του Χάρι Ρέντναπ επί ένα μήνα
20:05
Το "Sky Italia" αποκαλύπτει πως η ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε δεκτή την πρόταση 35.000.000 ευρώ της ρωσικής Άνζι για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Γουίλιαν
20:14
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανακοίνωσε και τον 22χρονο χαφ Δημήτρη Αναστασόπουλο η ΑΕΚ
20:22
Η μετακίνηση του Ισαάκ Κουένκα στον Άγιαξ έγινε μετά από προτροπή του Τίτο Βιλανόβα από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για θεραπεία, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν
20:22
Η Γιουβέντους δεν πρόλαβε τη συμφωνία για τον Αντρέα Πόλι, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο
20:23
Η Λάτσιο δεν πρόλαβε να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα στην ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η μετακίνηση του Φελίπε Άντερσον από τη Σάντος δεν προχώρησε!
20:24
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο πρώην Άγγλος διεθνής Στέφεν Γουόρνοκ παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Άστον Βίλα στη Λιντς
20:26
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Σαραγόσα επιβεβαίωσε το δανεισμό του επιθετικού μέσου Αντριά Καρμόνα (προϊόν της Μασία) από τη Μίλαν
20:27
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Ντόνι έφυγε από τη Λίβερπουλ για να ενταχθεί στην Μποταφόγκο του Σάο Πάουλο (όχι τη γνωστή του Ρίο ντε Ζανέιρο)
20:31
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Σιένα πρόλαβε την τελευταία στιγμή να υποβάλει τα έγγραφα για την απόκτηση του 33χρονου αμυντικού Κρίστιαν Τερλίτσι από την Πεσκάρα
20:35
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού Ζήση Ναούμ από τη γερμανική Τσέμνιτσερ για 1,5 χρόνο
20:37
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε τον 18χρονο Γκανέζο επιθετικό Γκόντσγουεϊ Ντόνιοχ από ακαδημίες της πατρίδας του και τον παραχώρησε δανεικό στη σουηδική Τζουγκάρντενς
20:37
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Ίντερ ανακοίνωσε το δανεισμό του νεαρού Κροάτη επιθετικού Μάρκο Λιβάγια στην Αταλάντα για το υπόλοιπο της σεζόν
20:41
Η Οδύσσεια του Στεκέλενμπουργκ: Υπενθυμίζουμε το στόρι: Η Ρόμα συμφώνησε με τη Φούλαμ έναντι 6.000.000 ευρώ και έδωσε εντολή στον Ολλανδό τερματοφύλακα να πετάξει με ιδιωτικό τζετ στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Οι "τζιαλορόσι" προσπάθησαν να τον αντικαταστήσουν με τον Εμιλιάνο Βιβιάνο της Φιορεντίνα, δεν τα κατάφεραν εγκαίρως και επιχείρησαν να τον ειδοποιήσουν να μην επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Ήταν πολύ αργά, όμως, ο Ολλανδός πέταξε στην αγγλική πρωτεύουσα χωρίς να γνωρίζει ότι η μεταγραφή είχε χαλάσει και προ ολίγου προσγειώθηκε στο Χίθροου...
20:43
ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν ότι η Τότεναμ έχει καταθέσει πρόταση 23.000.000 ευρώ στην Ιντερνασιονάλ για τον διεθνή επιθετικό Λεάντρο Νταμιάο, αλλά δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου
20:44
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Σταντάρ Λιέγης απέκτησε τον αμυντικό Λοΐκ Νεγκό ως δανεικό από τη Ρόμα
20:46
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Άουγκσμπουργκ απέκτησε μέχρι το καλοκαίρι τον 29χρονο Καμερουνέζο επιθετικό μέσο Σομέν Τσόιγ, ο οποίος είχε μείνει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι
20:48
Η Γρανάδα διαπραγματεύεται την απόκτηση του 19χρονου Ισπανού μέσου Χοσέ Καμπάνια από τη Σεβίλλη
20:49
Φημολογία ότι ο Βιτορίνο Αντούνες θα είναι ο αντικαταστάτης του Νάτσο Μονρεάλ (Άρσεναλ) στο αριστερό άκρο της άμυνας της Μάλαγα
20:52
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Έλληνας μέσος Θανάσης Ντίνας έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού (από την Παναχαϊκή)
20:53
Ο 31χρονος Καμερουνέζος επιθετικός Πιερ Ουεμπό πηγαίνει από την Μπουγιουκσεχίρ στην Φενέρμπαχτσε
20:58
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 29χρονος Γάλλος μέσος Αλεξίς Ρομαό θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρσέιγ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Τουλούζ
21:11
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 29χρονος διεθνής Βούλγαρος δεξιός μπακ Στάνισλαβ Μανόλεφ μετακόμισε από την Αϊντχόφεν στη Φούλαμ ως δανεικός
21:13
Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός μπακ χαφ θα επιστρέψει στην Μπορντό (από την Ελαζίγκσπορ) τις επόμενες ώρες
21:14
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Μπολόνια ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου
21:15
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Στόουκ ανακοίνωσε την απόκτηση του μέσου Μπρεκ Σι από τη Ντάλας ΦΚ, μετά την άδεια εργασίας που εξασφάλισε ο Αμερικανός διεθνής
21:22
Η Φούλαμ κάνει προσπάθεια να αποκτήσει τον Γάλλο διεθνή επιθετικό της Λιόν, Μπαφετιμπί Γκομίς
21:24
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Ιταλός αμυντικός Λουτσιάνο Τζάουρι επιστρέφει στη γενέτειρά του στην Ακουίλα, αφού από τη Λάτσιο μετακομίζει στην Πεσκάρα, μαζί με τον φορ Τζιουζέπε Σκούλι
21:25
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ρεϊνάλντο αποχώρησε από την Άντερλεχτ και πήγε στην Καραμπάγκ του Αζερμπαϊτζάν
21:29
Αν και υπάρχουν φήμες για Άρσεναλ και Πέπε Ρέινα, δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά και μοιάζουν ψευδείς...
21:31
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Μπέτις απέκτησε τον 25χρονο Κολομβιανό μεσοεπιθετικό Ντόρλαν Παμπόν από την Πάρμα με τη μορφή δανεισμού
21:32
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Ράγιο Βαγεκάνο έδωσε πίσω στη Μάντσεστερ Σίτι τον 21χρονο Γκανέζο μέσο Μοχαμέντ Αμπού, ο οποίος ήταν δανεικός από το καλοκαίρι
21:33
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Λεβάντε επιβεβαίωσε το δανεισμό του 26χρονου Ισπανού μέσου Μιγκέλ Παγιαρδό στην Αλμερία
21:44
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 27χρονος Χιλιανός εξτρέμ Πέδρο Μοράλες αποκτήθηκε από τη Μάλαγα με τη μορφή 6μηνου δανεισμού από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ
21:51
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Εβιάν ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Ντιόγο Κάμπο από την Ατλέτικο Γκοϊανένσε
21:55
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 20χρονος Γάλλος μέσος της Νιούκαστλ Μεντί Αμπεΐντ μετακομίζει στη Σεντ Τζόνστον ως δανεικός
21:56
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Μπόλτον απέκτησε από τη Λέστερ τον 20χρονο Ιρλανδό στόπερ Σίαν Μπόλγκερ
21:57
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 21χρονος διεθνής Γκανέζος μέσος Μοχάμεντ Αμπού (επέστρεψε από τη Ράγιο Βαγεκάνο στη Μάντσεστερ Σίτι) και ο 21χρονος Άγγλος επιθετικός μέσος Ράιαν Μέισον (επέστρεψε από τη Μίλγουολ στην Τότεναμ) παραχωρήθηκαν δανεικοί στη Λοριάν μέχρι το τέλος της σεζόν
22:04
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Πάσος Φερέιρα υπέγραψε 3 ταλαντούχους νεαρούς από το... εργοστάσιο παραγωγής παικτών της Βαρζίμ, τους Ράφαελ Μιράντα, Ντιόγο Νέιβα και Ζοζέ Ντιόγο, μέσω της εταιρίας μάνατζερ Gestifute του γνωστού Ζόρζε Μέντες
22:08
Απίθανη ιστορία από την Ιταλία (και πάλι...): Η μετακίνηση του 20χρονου Ελβετού μέσου Παϊτίμ Κασαμί από τη Φούλαμ στην Πεσκάρα δεν ολοκληρώθηκε επειδή στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή δεν υπήρχε καλή σύνδεση στο διαδίκτυο! Μάνατζέρ του; Ο περιβόητος Μίνο Ραϊόλα (του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και του Μάριο Μπαλοτέλι), ο οποίος έβριζε θεούς και δαίμονες προσπαθώντας με το λάπτοπ του να βρει μέρος που υπάρχει σήμα
22:10
Σύμφωνα με τη ρωσική "Sport - Express", η μετακίνηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Γουίλιαν από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στη ρωσική Άνζι έναντι 35.000.000 ευρώ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Ο παίκτης θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2.500.000 ευρώ
22:12
Να και ανέκδοτο από την Αγγλία: Η Γουέστ Μπρομ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι δεν έχει δώσει άδεια ούτε έχει συμφωνήσει με την ΚΠΡ ή με τον Πίτερ Οντεμβίγκι για τη μετακίνησή του στους Λονδρέζους. Ο Νιγηριανός, πάντως, πιέζει...
22:13
Οριστικά τέλος στις προσπάθειες μετακίνησης του Λεάντρο Νταμιάο από την Ιντερνασιονάλ στην Τότεναμ, αφού η προσφορά των 24 εκατομμυρίων ευρώ κρίθηκε πολύ μικρή από τους Βραζιλιάνους
22:26
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 22χρονος Ιταλός αμυντικός Ραφαέλε Αλτσιμπιάντε παραχωρήθηκε δανεικός από τη Γιουβέντους στην ουγγρική Χόνβεντ μέχρι το τέλος της σεζόν
22:28
Η μετακίνηση του Νάτσο Μονρεάλ από τη Μάλαγα στην Άρσεναλ έναντι 10.000.000 ευρώ βρίσκεται σε καλό δρόμο. Απομένουν μόνο οι όροι στο συμβόλαιο του Ισπανού αριστερού μπακ
22:29
Η Νόριτς καταθέτει 5η πρόταση για τον επιθετικό της Σέλτικ, Γκάρι Χούπερ, έναντι 11.000.000 ευρώ
22:30
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 22χρονος Ισπανός μέσος Χάιμε Ρομέρο, δανεικός στη Γρανάδα από την Ουντινέζε, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ορντούσπορ της Τουρκίας ως δανεικός
22:32
Η Γουέστ Χαμ επιβεβαίωσε ότι σύλλογος της Premier League κάλυψε τη ρήτρα αγοράς του 25χρονου Γάλλου αμυντικού μέσου Μοχαμέντ Ντιαμέ
22:34
Ο προπονητής της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του Γουίλιαν στη ρωσική Άνζι. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή του χειμώνα, έναντι 35.000.000 ευρώ και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, όταν ο παίκτης περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
22:37
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και τους 4 παίκτες με τους οποίους συμφώνησε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών
22:38
Όπως γράψαμε και νωρίτερα, πατήρ και υιός Παντιάνι στην Ατλέτικο Μπαλεάρες
23:02
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 20χρονος Ιταλοβραζιλιάνος επιθετικός μέσος της Ίντερ, Ντάνιελ Μπέσα, παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Βιτσέντζα μέχρι το τέλος της σεζόν
23:03
Αναστροφή για τον Μοχαμέντ Ντιαμέ της Γουέστ Χαμ, αφού νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι καμία ομάδα δεν έκανε πρόταση ισάξια με τη ρήτρα εξαγοράς του 25χρονου Γάλλου αμυντικού μέσου
23:04
Η Σέλτικ απέρριψε και την 5η πρόταση της Νόριτς (ύψους 11.000.000 ευρώ) για τον επιθετικό Γκάρι Χούπερ
23:05
Σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Τότεναμ προσέφερε 24.000.000 για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Λεάντρο Νταμιάο και η Ιντερνασιονάλ ζητούσε 40.000.000 ευρώ, οπότε η μεταγραφή, φυσιολογικά, "ναυάγησε"
23:06
Η μετακίνηση του νεαρού αμυντικού Νίκολα Μακσίμοβιτς στη Φούλαμ για την οποία γράφαμε νωρίτερα δεν θα προχωρήσει, διότι ο 21χρονος Σέρβος στόπερ δεν εξασφάλισε άδεια εργασίας
23:13
Σύμφωνα με την καταλανική "Sport", η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε πρόταση 20.000.000 ευρώ και η Άρσεναλ 14.000.000 ευρώ σήμερα για την απόκτηση του Ντάβιντ Βίγια της Μπαρτσελόνα, αλλά αμφότερες απορρίφθηκαν
23:17
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Ρεν ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου διεθνή Γάλλου αμυντικού μέσου Αλού Ντιαρά από τη Γουέστ Χαμ ως δανεικός, αντικαθιστώντας τον Γιαν Εμβιλά
23:21
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 35χρονος γεννημένης στην Ισπανία και διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα επιθετικός Ροδόλφο Μποδίπο έλυσε το συμβόλαιό του με την Λα Κορούνια, στην οποία ανήκε από το 2006
23:23
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Σαραγόσα απέκτησε τον 21χρονο Ισπανό επιθετικό Ρουμπέν Ροτσίνα από την Μπλάκμπερν
23:25
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο ελπιδοφορός 20χρονος αμυντικός μέσος Κασεμίρο, 3 φορές διεθνής με την εθνική Βραζιλίας, άφησε τη Σάο Πάουλο και υπέγραψε με τη Ρεάλ Καστίγια (2η ομάδα της Ρεάλ) μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού και προοπτική αγοράς.
23:26
Η ΚΠΡ αρνήθηκε στον Νιγηριανό επιθετικό Πίτερ Οντεμβίγκι την είσοδο στο γήπεδό της "Λόφτους Ρόουντ", από τη στιγμή που η Γουέστ Μπρομ ανακοίνωσε ότι δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της για τις διαπραγματεύσεις
23:29
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Μπράγκα δάνεισε τον 21χρονο Πορτογάλο στόπερ Ανίμπαλ Καπέλα στη γειτονική Μορεϊρένσε μέχρι το τέλος της σεζόν
00:04
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Ουτρέχτη απέκτησε τον 24χρονο διεθνή με της μικρές εθνικές της Ολλανδίας Γενς Τούρνστρα από την Ντεν Χάαγκ μέχρι το 2017
00:06
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 25χρονος επιθετικός από την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία Χαμπίμπ Χαμπιμπού παραχωρήθηκε δανεικός στη Λιντς από τη βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ
00:12
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 25χρονος Άγγλος επιθετικός μέσος της Τότεναμ Σάιμον Ντόκινς παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Άστον Βίλα μέχρι το τέλος της σεζόν
00:13
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 25χρονος Βέλγος εξτρέμ Στιβ ντε Ρίντερ παραχωρήθηκε δανεικός από τη Σαουθάμπτον στην Μπόλτον μέχρι το τέλος της σεζόν
00:14
Σημειώνεται ότι στη Ρωσία επιτρέπονται μεταγραφές για ακόμα ένα μήνα. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπου δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής (πχ. Ισπανία, Αγγλία), η αυλαία σε 45 λεπτά
00:18
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου δεξιού μπακ Τζον Στόουνς από την Μπάρνσλεϊ
00:22
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 29χρονος πρώην διεθνής Άγγλος μέσος Τζερμέινς Τζένας υπέγραψε για 18 μήνες με την ΚΠΡ, αφήνοντας την Τότεναμ (ήταν δανεικός στη Νότιγχαμ στην αρχή της σεζόν)
00:28
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 24χρονος Δανός μέσος Μάτι Λουντ Νίλσεν κατέληξε από την Πεσκάρα στη Βερόνα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν
00:46
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 26χρονος Ισπανός αμυντικός Ερνέστο Γκαλάν έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ και συμφώνησε με τη Χερέθ
00:51
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στα 4.500.000 ευρώ η μεταγραφή του διεθνή Άγγλου τερματοφύλακα Τζακ Μπάτλαντ από την Μπέρμιγχαμ στην Στόουκ
00:52
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 26χρονος Ισπανός επιθετικός Τσίσκο έμεινε ελεύθερος από τη Νιούκαστλ και υπέγραψε στην Κόρδομπα
00:52
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 33χρονος πρώην διεθνής Άγγλος αμυντικός Μάθιου Άπσον φεύγει από την Στόουκ και πηγαίνει δανεικός στην Μπράιτον μέχρι το τέλος της σεζόν
00:55
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η Γουέστ Χαμ δάνεισε ξανά στην Ίπσουιτς τον 24χρονο Ιρλανδό τερματοφύλακα Στέφεν Χέντερσον μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη δυνατότητα άμεσης ανάκλησης της μεταγραφής όποτε το επιθυμεί
00:57
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός μέσος Μοχαμέντ Καμαρά μετακινείται από την Παρτιζάν στην Μπόλτον για 3,5 χρόνια, εάν πάρει άδεια εργασίας
00:58
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μετά τον Τζένας, η ΚΠΡ απέκτησε και τον έτερο στόχο της από το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", τον 21χρονο Άγγλο εξτρέμ Άντρος Τάουνσεντ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν
00:59
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Μοϊσές Ουρτάδο, έφυγε από τη Γρανάδα και πήγε στη Χιρόνα
00:59
Τέλος στη μεταγραφική σεζόν στην Ευρώπη (πλην Ρωσίας)
01:01
Κάποιες μεταγραφές έχουν ήδη γίνει και απλώς περιμένουμε τη δημοσιοποίησή τους, όπως πχ. του Νάτσο Μονρεάλ στην Άρσεναλ από τη Μάλαγα, έναντι 10.000.000 ευρώ (12.700.000 ευρώ από άλλες πηγές)
01:04
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανακοινώθηκε κι ο διεθνής Ισπανός αριστερός μπακ Νάτσο Μονρεάλ από την Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK