ΑΕΚ: "Έγκλημα και σκάνδαλο"

Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει "έγκλημα" και "σκάνδαλο" όσα έγιναν το Σάββατο (21/01) στο κλειστό του Βύρωνα στο ματς με τον Δούκα, εξέδωσε την Δευτέρα (23/01) η ΑΕΚ.

ΑΕΚ: "Έγκλημα και σκάνδαλο"

Η Ένωση νίκησε μεν με 20-19, ωστόσο εξέφρασε έντονα παράπονα για τις αποφάσεις των διατητών Συρεπίσιου και Μερτινιάν. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης και σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που συντάχθηκε, ο βοηθός του Αρβανίτη, Στέλιος Αλεπουδέας έτρεξε προς τους ρέφερι, τους απώθησε βίαια και τους έβρισε ενώ λεκτική επίθεση εξαπέλυσαν ο Βακάλης και ο Μπακαούκας, των οποίων τα δελτία κρατήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Το Σάββατο 21/01/2012 στο κλειστό του Βύρωνα διεπράχθη ένα προμελετημένο έγκλημα. Ένα έγκλημα κατά της Πρωταθλήτριας Ελλάδος, ομάδας χάντμπολ της Α.Ε.Κ., προκειμένου να απομακρύνουν την ομάδα μας από τη διεκδίκηση του 2 συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Οι διαιτητές Μιχάλης Μερτινιάν και Ευάγγελος Συρεπίσιος, αφού δεν κατάφεραν με τα σφυρίγματα τους να πετύχουν την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα Α.Ε.Κ.-Δούκα, προχώρησαν μετά το τέλος του αγώνα στο Plan B για την εξόντωση της Α.Ε.Κ, προκειμένου να την αποδυναμώσουν στα επόμενα κρίσιμα ντέρμπι που έρχονται.

Χρησιμοποιώντας την φαντασία τους επινόησαν ένα σενάριο κατά το οποίο δέχτηκαν επίθεση με ύβρεις, απωθήσεις, και λοιπούς χαρακτηρισμούς από παίκτες και προπονητές της ομάδας μας, πράγμα που ουδέποτε συνέβη, όπως αποδεικνύεται από το βίντεο του αγώνα το οποίο τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.. Κράτησαν ετσιθελικά τα δελτία των αθλητών μας Μπακαούκα και Βακάλη, προκειμένου να μη συμμετέχουν στα επόμενα ντέρμπι και φόρτωσαν με ανύπαρκτες κατηγορίες τον β’ προπονητή μας, Στέλιο Αλεπουδέα.

Συμμέτοχος στο συγκεκριμένο έγκλημα και ο παρατηρητής του αγώνα, Νικόλαος Κορρές, ο οποίος συνυπέγραψε το φύλλο αγώνα, δίνοντας την έγγραφη συγκατάθεση του για τα όσα έγραψαν οι δυο διαιτητές, αν και δεν ήταν μπροστά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλο το σκηνικό του εγκλήματος στήθηκε σε έναν αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών». Σε έναν αγώνα που η ομάδα της Α.Ε.Κ τιμωρήθηκε να παίξει χωρίς τους οπαδούς της στο τέλος του Ιανουαρίου του 2012, για ένα περιστατικό που συνέβη την πρώτη αγωνιστική, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2011.

Η διοίκηση της Α.Ε.Κ. δηλώνει ότι δεν πρόκειται να μείνει απαθής στην προσπάθεια που γίνεται από την αρχή του πρωταθλήματος ώστε να καταλήξει ο τίτλος σε συγκεκριμένη ομάδα.

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλα παιχνίδια εις βάρος της ομάδας μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ και του χάντμπολ γενικότερα. Αν κάποιοι επιθυμούν το άθλημα να ξαναγίνει χαντμπολάκι να μας το διευκρινίσουν γιατί δεν μας ενδιαφέρει να συμμετέχουμε άλλο σε αυτή την διαδικασία.

Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε κάθε νόμιμη διαδικασία για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας, κατά παντός υπευθύνου.

Όσοι συμμετείχαν στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Σαββάτου είναι υπόλογοι στον κόσμο της Α.Ε.Κ. Είναι υπόλογοι στους παίκτες μας που ιδρώνουν καθημερινά μέσα στα γήπεδα και κάποιοι τους στερούν αυτό που δικαιούνται.

Είναι υπόλογοι σε όλους αυτούς που συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια στην ανύψωση του χάντμπολ της Α.Ε.Κ και του ελληνικού χάντμπολ γενικότερα, ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο. Λεφτά που προέρχονται από τον κόσμο της Α.Ε.Κ που στην ουσία διοικεί αυτή την ομάδα και που στους δύσκολους καιρούς που ζούμε εξακολουθούν να βάζουν το χέρι στην τσέπη και να στηρίζουν με διαρκείας, δωρεές και με αυτοθυσία για την Πρωταθλήτρια ομάδα που μας έχει κάνει όλους υπερήφανους.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ:

1)Την διαγραφή των διαιτητών Συρεπίσιου –Μερτινιάν από τους πίνακες διαιτησίας, οι οποίοι αποδεικνύονται επικίνδυνοι για το άθλημα.

2)Την παραδειγματική τιμωρία του παρατηρητή Νικόλαου Κορρέ για την ψευδή συγκατάθεση

3) Την επιστροφή των δελτίων στους αθλητές μας που αποτελούν παράδειγμα ήθους και ουδέποτε έχουν απασχολεί την αθλητική δικαιοσύνη

4) Την ευαισθητοποίηση της ΟΧΕ στα όσα απίθανα συμβαίνουν και προσβάλλουν τους διοικούντες την ομοσπονδία όσο και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα –παρωδία.

Ελέγξτε επιτέλους αυτούς που δυσφημούν το άθλημα και φροντίστε να τους απομακρύνετε άμεσα, πριν καταφέρετε να απομακρύνεται τον κόσμο του αθλήματος και τους λίγους εναπομείναντες παράγοντες που «ματώνουν» για το άθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK