Στα ημιτελικά του κυπέλλου χάντμπολ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που συμπλήρωσε την τετράδα του κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών μετά τη νίκη της 21-20 επί του Δούκα στο κλειστό του Βύρωνα.

Στα ημιτελικά του κυπέλλου χάντμπολ η ΑΕΚ

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Τσαούσης τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε, αφού καμία εκ των δύο ομάδες δεν σκόραρε στα λεπτά που απέμεναν.

Να σημειωθεί πως ΑΕΚ έχασε στην διάρκεια του α' ημιχρόνου τον Μπαλωμένο με τράβηγμα, ο Παπαδόπουλος ήταν ανέτοιμος, ενώ απουσίασαν Ασαρίδης και Ναουμίδης. Αντίθετα ο Δούκας είχε εκτός του βασικό του δεξιό ίντερ Νίκο Μουντζουρίδη.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Ιανουάριο πλέον στην έδρα της το Διομήδη Άργους στο μεγάλο ζευγάρι της τετράδας για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

ΑΕΚ: Καφφάτος, Μπακαούκας 6, Γεωργιάδης 3, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 1, Τσακνής, Συγγάρης, Οικονόμου, Αλβανός 4, Τσαούσης 2, Παπαδιονυσίου 5, Κουρέτας, Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χερουβείμ.

Δούκας: Στούμπης Π., Γεωργίου 3, Τόμπρος 3, Τζηράς 4, Γκέρτσος 1, Ζαμπούνης, Νικολαϊδης 8, Αργυράκης, Γεωργιάδης, Στουμπής Δ., Ντούνης, Μισαηλίδης, Μαγκαφουράκης, Κλεώπας, Κοτελίδας 1, Ακάλεστος

News 24/7

24MEDIA NETWORK