Οι Πανελληνιονίκες 2011 στην υπερπήδηση εμποδίων

Τρεις αμαζόνες και ένας ιππέας αναδείχθηκαν Πανελληνιονίκες για το 2011 στην υπερπήδηση εμποδίων στο πλαίσιο των 64 Πανελληνίων Αγώνων Ιππασίας, που διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Οι Πανελληνιονίκες 2011 στην υπερπήδηση εμποδίων

Στην κατηγορία Ενηλίκων ύψους 1.45μ. η Hannah Μυτιληναίου αναδείχθηκε και πάλι Πανελληνιονίκης μετά το 2009, αυτή την φορά ιππεύοντας την Equitta και σημειώνοντας τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή στους δύο γύρους της κατηγορίας. Στην 2 θέση ήταν ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με την Vieanne με 4 βαθμούς ποινής και στην 3 θέση ο Αλέξανδρος Φουρλής με την Capuccino Z με 8 βαθμούς ποινής.

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων ύψους 1.40μ. καλύτερος στις δύο ημέρες ήταν ο Φίλιππος Χάγερ με την Lune de Boele και με 8 βαθμούς ποινής αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης. Δεύτερη ήταν η Μόνικα Μαρτίνη με την Cleopatra με 12 βαθμούς και τρίτος ο Ευθύμης Κρεμιώτης, περσινός Πανελληνιονίκης της κατηγορίας, με τον Primeur και 18 βαθμούς.

Η Ιόλη Μυτιληναίου αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Πανελληνιονίκης. Πέρυσι στην κατηγορία Παίδων, φέτος στην κατηγορία Εφήβων ύψους 1.35μ. ιππεύοντας τον Ascot. Η αμαζόνα του ΙΑΟΦ σημείωσε τη γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή με χρόνο 29,71 στο μπαράζ της κατηγορίας, που συμμετείχαν άλλοι τρεις αθλητές. Δεύτερη ήταν η Κατερίνα Ιμιρζιάδη με τον Red Pringle με 0 βαθμούς και χρόνο 32,85 και τρίτος ο Διογένης Παλέγδας με την Aischa D με 4 βαθμούς.

Στην κατηγορία Παίδων ύψους 1.15μ. τέσσερα παιδιά ισοβάθμησαν στην 1 θέση με 0 βαθμούς μετά τους δύο πρώτους γύρους και πήγαν στο μπαράζ. Εκεί η Σήλια Μπελιόγλου με την Lolippop έκανε τη γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή με χρόνο 26,84 και πήρε τον τίτλο της Πανελληνιονίκη. Δεύτερη ήταν η Μαρία Βαρυμπομπιώτη με την Nola de Cosniere με επίσης 0 βαθμούς και χρόνο 27,63 και τρίτος ο Λεωνίδας Παλέδγας με την Cornelia με 0 βαθμούς και χρόνο 28,45.

Τέλος στο Ομαδικό αγώνισμα των ομίλων ύψους 1.20μ. ο Ιππικός Όμιλος Ελλάδας αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης Όμιλος. Οι αθλητές του Γιώργος Φραγκογιάννης με τον Black Label, Πάρις Κουτσογιάννης με τον Zino, Μυρτώ και Ντόρη Ηλιάδη Κούτσικου με τα άλογα Voila He και La Folie Douce συγκέντρωσαν στους δύο γύρους 4 βαθμούς και πήραν την 1 θέση. Στην 2 θέση ήταν ο Ιππικός Αθλητικός Όμιλος Φιλίππων με 8 βαθμούς και χρόνο 166,86 και στην 3 θέση ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος με 8 βαθμούς και χρόνο 167,35.

News 24/7

24MEDIA NETWORK