Με έναν προπονητή έμειναν οι Εθνικές ομάδες

Μόλις με έναν προπονητή καλούνται να τα βγάλουν πέρα οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών. Απέραντη μοναξιά αισθάνεται ο τεχνικός των ανδρών, Κώστας Βατσακλής μετά τη λύση της συνεργασίας της ομοσπονδίας με τέσσερις προπονητές.

Με έναν προπονητή έμειναν οι Εθνικές ομάδες

Ο Γιώργος Καρύτσας αποχαιρέτησε τις γυναίκες μετά από απόφαση της ομοσπονδίας, ενώ έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις των τριών περιφερειακών προπονητών Σωκράτη Παπασάβογλου, Θανάση Στάθη (Βόρειας Ελλάδας) και Μιχάλη Κατσικαδέλη (Πελοποννήσου)

Οι τρεις άνδρες επέλεξαν να αποχωρήσουν για προσωπικούς λόγους. Έτσι ο κ.Βατσακλής καλείται να αναλάβει όλη τη δουλειά στο προπονητήριο του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ενώ δίχως προπονητή έχουν μείνει τα εθνικά κλιμάκια στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.

Η ομοσπονδία αναζητεί ενδιαφερόμενους προπονητές και με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους τέσσερις προπονητές για την πολυετή συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση

"Το διοικητικό συμβούλιο στη συνεδρίασή του 22/31-7-2013 αποφάσισε να μην ανανεώσει τη σύμβαση συνεργασίας με τον Γιώργο Καρύτσα, ενώ αποδέχθηκε την απόφαση των Σωκράτη Παπασάβογλου, Θανάση Στάθη, Μιχάλη Κατσικαδέλη να μην ανανεώσουν τη σύμβαση συνεργασίας τους με την ομοσπονδία. Όλες οι πιο πάνω συμβάσεις έληγαν στις 31/07/2013. Το Δ.Σ. επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στους προπονητές για την πολυετή συνεργασία και τους εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK