Τέσσερα ελληνικά πληρώματα σε τελικούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Το παρών σε τέσσερις τελικούς της Κυριακής θα δώσουν τα ελληνικά πληρώματα στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Τέσσερα ελληνικά πληρώματα σε τελικούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου μπορεί να μην πέρασαν απευθείας από τα προκριματικά, αλλά με μια προσεκτική κούρσα στον επαναληπτικό τερμάτισαν πρώτες και σφράγισαν την πρόκριση στην κορυφαία εξάδα.

Χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα η δίκωπος των Νίκου και Απόστολου Γκουντούλα προκρίθηκε στον τελικό, τερματίζοντας στη 2η θέση του ημιτελικού. Τα δυο αδέλφια ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας μπροστά και στα τελευταία 500μ. προτίμησαν να κάνουν οικονομία δυνάμεων δίνοντας την ευκαιρία στη γερμανική βάρκα να πάρει μια άνευ ουσίας πρωτιά.

Κερδίζοντας την 1η θέση στον ημιτελικό προκρίθηκε και η τετράκωπος άνευ στα έξι καλύτερα πληρώματα. Από το ξεκίνημα της κούρσας οι Παπαχρήστος-Τσίλης-Τζιάλλας-Χρήστου πήραν το προβάδισμα κι έμειναν στην κορυφή ως το τέλος.

Το φινάλε έκανε στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών οι Κόνσολας και Μαγδανής, που τερμάτισαν 3οι στον ημιτελικό και συμπλήρωσαν το καρέ των επιτυχιών στο Βελιγράδι.

Κοντά στην μεγάλη επιτυχία και την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών έφτασε ο Σπύρος Γιάνναρος. Ο Έλληνας σκιφίστας τερμάτισε 4ος στον ημιτελικό του αγωνίσματος το πρωί του Σαββάτου και θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό για μια θέση από την 7η ως την 12η .

Την 4η θέση στον Τελικό Γ' της δικώπου άνευ κατέλαβαν οι Χρήστος Κουτσιάφτης και Απόστολος Λαμπρίδης και κατετάγησαν 16οι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK