Νέα νίκη για το BOOKER

Όλο και περισσότερο προς την τελική επικράτηση στο φετινό ιστορικό Ράλλυ Αιγαίου γέρνει η πλάστιγγα για τον Δημήτρη Δεληγιάννη και το σκάφος BOOKER AMITA MOTION

Νέα νίκη για το BOOKER

Ο έμπειρος κυβερνήτης και το πλήρωμά του κατάφεραν να οδηγήσουν το σκάφος τους στην δεύτερη νίκη του στο 48ο Ράλλυ Αιγαίου και συγκεκριμένα στην ιστιοδρομία από τα Κατάπολα της Αμοργού ως το Πυθαγόρειο της Σάμου.

Γεγονός είναι πλέον ότι το BOOKER AMITA MOTION με τις δυο συνεχόμενες νίκες κρατάει πλέον το παιχνίδι στα χέρια του, αφού απέκτησε μια διαφορά 6 βαθμών από το δεύτερο (BRAVE) και με συντηρητικές κούρσες στη συνέχεια πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο.

Ο καιρός ωστόσο για δεύτερη συνεχόμενη ιστιοδρομία δεν στάθηκε σύμμαχος των 35 ελληνικών και ξένων πληρωμάτων που μετέχουν στη διοργάνωση στήνοντας πολλά και δύσκολα σκηνικά στα 75 ναυτικά μίλια του δεύτερου αυτού σκέλους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο σκάφος που ,μπήκε στο λιμάνι του Πυθαγορείου στις 20:30 της Δευτέρας το BRAVE με κυβερνήτη τον Σπύρο Δήμου χρειάστηκε περίπου 10:30 ώρες για να διανύσει την απόσταση ενώ το τελευταίο χρειάστηκε σχεδόν τις διπλάσιες ώρες για να τερματίσει.

Όλα τα πληρώματα πάντως αποζημιώθηκαν για τις προσπάθειές τους γνωρίζοντας την αποθέωση από τους κατοίκους και τους παραθεριστές της Σάμου που έσπευσαν να τα αποθεώσουν κατά την άφιξή τους.

Σήμερα Τρίτη (19/7) κυβερνήτες και πληρώματα αφού έκαναν τις απαραίτητες επισκευές στα σκάφη , έλυσαν τις “διαφορές” τους στον αγωνιστικό χώρο του μπίτς βόλει όπου η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη.

Το αγωνιστικό μέ4ρος του 48ου Ράλλυ Αιγαίου συνεχίζεται αύριο Τετάρτη (20/7) με την διεξαγωγή της Inshore ιστιοδρομίας συνολικής απόστασης 15 ναυτικών μιλίων που θα διεξαχθεί λίγο έξω από το λιμάνι του Πυθαγορείου και οι φίλοι της ιστιοπλοΐας θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν από την στεριά.

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι της 2ης ιστιοδρομίας (Αμοργός-Σάμος)

BOOKER AMITA MOTION Δημήτρης Δεληγιάννης 21.06

BANA BIOLLETA Γιώργος Συκάρης 21.22

BRAVE Γ. Βασιλόπουλος 20.31

Οι τρεις πρώτοι της γενικής μετά από δυο ιστιοδρομίες στην αγωνιστική κατηγορία ORCi

1.BOOKER AMITA MOTION (Δ. Δεληγιάννης) 2β.

2.BRAVE-OVS INDOUSTRY (Σ.Δήμου) 6β.

3.BLUE LINE (Γ.Δρακόπουλος) 9β.

Οι τρεις πρώτοι της γενικής μετά από δυο ιστιοδρομίες στην κατηγορία ORC Club

1.MAISTROS Α. Καραγιαννίδης 3β.

2.EL VIENTO Ε. Κοβατζής 7β.

3.KORMORANOS Κ. Μανιουδάκης 10β.

News 24/7

24MEDIA NETWORK