Παραμένει αμφίβολος ο Τζόκοβιτς

Αν και βρίσκεται μαζί με τους υπόλοιπους κορυφαίους τενίστες στο Μονακό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι έτοιμος μέχρι την Τετάρτη (17/4) που θα κληθεί να δώσει τον πρώτο αγώνα του στο Monte Carlo Masters.

Παραμένει αμφίβολος ο Τζόκοβιτς

Ο Σέρβος τενίστας, είχε τραυματιστεί στην αποστολή της Σερβίας εναντίον των ΗΠΑ για το Davies Cup, ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και έτσι εξαφανίστηκε κάθε αμφιβολία σχετικά με τη συμμετοχή του στο τουρνουά.

Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός πως το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης προπονείται καθημερινά στο Μονακό, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στους δημοσιογράφους την Κυριακή (14/4), ο Νόλε ξεκαθάρισε πως θα πάρει την τελική του απόφαση την Τρίτη (16/4), μια ημέρα πριν ριχτεί στη μάχη του τίτλου, αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Γιούσνι - Τραβέρ.

"Δεν μπορώ να εγγυηθώ 100% ότι θα είμαι στο court την Τετάρτη. Θα το αποφασίσω την Τρίτη, προκειμένου να δώσω και χρόνο σε κάποιον άλλον να αγωνιστεί, αν εγώ δεν τα καταφέρω. Προσπαθώ να δυναμώσω τον αστράγαλό μου και βρίσκομαι σε αυτή τη διαδικασία. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά, ίσως καλύτερα απ' ότι θα περίμενα. Όμως, πρέπει να είμαι ρεαλιστής και θα πρέπει να περιμένω να δω πως θα είναι στις επόμενες προπονήσεις, όταν θα ωθήσω τον εαυτό μου στα όρια. Αν νιώσω άβολα με αυτό, τότε δεν θα παίξω", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Σέρβου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK