Ρίχνει τους τόνους ο Μάρεϊ

Η πρόσληψη του Μπόρις Μπέκερ ως προπονητή του Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε πολλούς να μιλούν για νέα κόντρα μεταξύ του Γερμανού και του Ιβάν Λεντλ που προπονεί τον Άντι Μάρεϊ, ο Βρετανός, ωστόσο, διέψευσε τα όσα ακούγονται περί ανανέωσης της διαμάχης των δύο ανδρών.

Ρίχνει τους τόνους ο Μάρεϊ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γύρισε σελίδα και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Μπόρις Μπέκερ. Η πρόσληψη του Γερμανού από τον Σέρβο έκανε πολλούς να πιστέψουν πως θα αναζωπυρωθεί η κόντρα του με τον προπονητή του Άντι Μάρεϊ, Ιβάν Λεντλ. Ωστόσο, το νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, μέσω δηλώσεών του, θέλησε να "υποβαθμίσει" την κόντρα τονίζοντας: "Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνει ανανέωση της κόντρας. Ακόμα και αν προπονείς τους παίκτες, δεν μπορείς να επηρεάσεις τόσο πολύ. Μόλις πατήσεις το κορτ, οι προπονητές μπορούν να κάνουν πολύ λίγα σχετικά με την εξέλιξη του ματς.

Η προετοιμασία που κάνουν οι προπονητές είναι αυτή που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα δούμε πώς θα πάει. Είναι καλό, πάντως, που τενίστες σαν τον Νόβακ παίρνουν βοήθεια από τον Μπέκερ, που έχει βρεθεί στην ίδια θέση στο παρελθόν. Δεν ξέρω αν θα γίνει τάση ή όχι. Θα πρέπει να περιμένουμε μερικά χρόνια".

Ο Βρετανός τενίστας επανέρχεται στα κορτ μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μέση τον περασμένο Σεπτέμβριο και επεσήμανε σχετικά με την αγωνιστική του κατάστση: "Θα μιλήσω ειλικρινά μόνο για τον εαυτό μου. Προέρχομαι από τραυματισμό και δεν περιμένω τίποτα. Ο στόχος είναι να προσπαθήσω να είμαι υγιής. Αν είμαι 100% έτοιμος, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Περιμένω από όλους να παίξουν καλό τένις τη φετινή σεζόν. Εγώ θα ήθελα να έχω καλύτερα αποτελέσματα στα Grand Slam".

News 24/7

24MEDIA NETWORK