Ο Γκασόλ αποθεώνει τον Γκεμπρσελασιέ

Ο Χαϊλέ Γκεμπρσελασιέ αναδείχτηκε νικητής των βραβείων που δίνει κάθε χρόνο το ίδρυμα και ο πρίγκηπας Αστουρίας και αμέσως, ο Πάου Γκασόλ έσπευσε να τον αποθεώσει.

Ο Γκασόλ αποθεώνει τον Γκεμπρσελασιέ

Ο Ισπανός σούπερ σταρ και δημοφιλέστερος αθλητής στη χώρα, έγραψε στη σελίδα του στο Twitter. « Ο νικητής της κατηγορίας αθλητισμού φέτος είναι ο Χαϊλέ Γκεμπρσελασιέ, ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών. Συγχαρητήρια!».

Ο Αφρικανός δρομέας απάντησε με χαρακτηριστικό τρόπο, καθώς το βραβείο πηγαίνει σε ιδιαίτερα επιτυχημένους αθλητές. « Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο βραβείο και είναι μεγάλη τιμή να προστίθεται το όνομά μου σε μια μακρά λίστα διάσημων ανθρώπων που το έλαβαν», ανέφερε.

Ο σπουδαίος δρομέας διαδέχεται την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας, την Έλενα Ισινμπάγιεβα, τον Ράφα Ναδάλ, τον Μίκαελ Σουμάχερ και την εθνική ομάδα μπάσκετ της Ισπανίας. Στη φωτογραφία απεικονίζεται με άλλες σπουδαίες προσωπικότητες, οι οποίες πήραν το βραβείο στους άλλους τομείς, όπως καλές τέχνες, ανθρωπιστική δράση, λογοτεχνία, κοινωνικές επιστήμες κ.α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK