Ξεκίνησε η δίκη του Πιστόριους

Αθώος για όλες τις καταγγελίες που του έχουν απαγγελθεί δήλωσε ο Όσκαρ Πιστόριους στην πολύκροτη δίκη του για το φόνο της συντρόφου του, η οποία ξεκίνησε την Δευτέρα (3/3) σε δικαστήριο της Πρετόρια.

Ξεκίνησε η δίκη του Πιστόριους

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (3/3) στην Πρετόρια η δίκη του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου του 2013.

Ο Πιστόριους έχει παραδεχθεί ότι πυροβόλησε την 29χρονη, ωστόσο ισχυρίζεται ότι θεώρησε πως ήταν εισβολέας και πυροβόλησε τέσσερις φορές προς την πόρτα του μπάνιου, προκειμένου να αμυνθεί. Η θέση των κατηγόρων θέλει τον διάσημο αθλητή να έχει δολοφονήσει εν ψυχρώ τη σύντροφό του έπειτα από έναν έντονο καυγά.

Εισερχόμενος στο δικαστήριο, ο 27χρονος πέρασε μπροστά από την μητέρα της Στέενκαμπ, φορώντας ένα μαύρο κουστούμι και μαύρη γραβάτα, ενώ στη συνέχεια δήλωσε αθώος για όλες τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δίκη, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 20 Μαρτίου, αναμένεται να "παρελάσουν" συνολικά 107 μάρτυρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK