Κυριακοπούλου: "Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε"

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μίλησε στην ΕΡΤ και την Κατερίνα Αναστασοπούλου για την προετοιμασία της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και τον συναγωνισμό της με την Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ, τονίζοντας ότι "τα ρεκόρ είναι για να σπάνε".

Κυριακοπούλου: "Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε"

Η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και την Κατερίνα Αναστασοπούλου για την προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, τους στόχους της, αλλά και τον συναγωνισμό με την Κατερίνα Στεφανίδη.

"Θέλω να βελτιώσω πολλά πράγματα. Είμαι επικεντρωμένη σ' αυτό τον στόχο. Μπαίνω στην προπόνηση και θέλω κάθε ημέρα να βελτιώνομαι από λίγο με στόχο το βάθρο. Έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο. Έχω πει κάτι στον Μανώλη (σ.σ. ο προπονητής της). Ό,τι αν δεν περάσω ένα συγκεκριμένο ύψος δεν πρόκειται να κατακτήσω το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Για το γεγονός πως υπάρχει ακόμα μία Ελληνίδα αθλήτρια στο άλμα επι κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη, απάντησε: "Το βλέπω όπως το βλέπω και με τις ξένες αθλήτριες. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Δεν μπορώ να στο πω διαφορετικά. Η Κατερίνα κάνει προπόνηση για να τα πηγαίνει καλά, κι όχι για να κερδίσει μόνο εμένα. Το ίδιο κάνω εγώ, το ίδιο για παράδειγμα κάνει κι η Βραζιλιάνα η Φαμπιάνα Μούρερ".

Για τα πολλά πανελλήνια ρεκόρ λόγω της "κόντρας" τους: "Όπως πέρυσι έτσι και εφέτος (σ.σ. γέλια). Πέρυσι έγιναν τρομεροί αγώνες. Έσπασα εγώ το πανελλήνιο ρεκόρ και την επόμενη ημέρα το έσπασε η Κατερίνα. Και μετά από ελάχιστες ώρες το ξαναέσπασα εγώ. Το ίδιο πήγε να γίνει κι εφέτος. Έκανε εγώ το ρεκόρ με 4.81 στο κλειστό και στη συνέχεια η Κατερίνα έκανε 4.90. Έτσι είναι. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε".

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK