Τζόνσον: "Ακόμα με σταυρώνουν για το 1988"

Στον τόπο του....εγκλήματος επέστρεψε ο Μπεν Τζόνσον 25 χρόνια μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ που συγκλόνισε τον κόσμο του αθλητισμού κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988.

Τζόνσον: "Ακόμα με σταυρώνουν για το 1988"

Ο Καναδός σπρίντερ ο οποίος είχε σπάσει τα κοντέρ στον τελικό των 100μ αλλά πιάστηκε ντοπέ βρέθηκε στη Σεούλ και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο "Reuters" φάνηκε μετανιωμένος αλλά και οργισμένος για τον τρόπο που μεταχειρίστηκαν την υπόθεσή του τα ΜΜΕ.

"Παρανόμησα και τιμωρήθηκα. Αλλά 25 χρόνια αργότερα ακόμα τιμωρούμαι για κάτι που πράγματι έκανα. Υπάρχουν άνθρωποι που σκότωσαν και βίασαν, που πήγαν φυλακή και βγήκαν. Εγώ απλά έσπασα τους κανόνες στο άθλημά μου και ακόμα σταυρώνομαι" είπε με παράπονο ο Τζόνσον.

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος ο πάλαι ποτέ σταρ του στίβου τόνισε: "Τα μέλη της κυβέρνησης του Καναδά οργίστηκαν μαζί μου. Ισως επειδή ήμουν πιο δημοφιλής και από τον πρωθυπουργό της χώρας. Αλλά ο κόσμος, ο απλός κόσμος, μου στάθηκε.

Εκείνο τον αγώνα πάντως θα μπορούσα να τον πάρω και χωρίς αναβολικά. Ημουν ο πιο γρήγορος στον κόσμο. Αλλά έτσι έγινε. Και από μέσα μου έλεγα αν με πιάσουν, με έπιασαν!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK