Ανδρεόπουλος: "Θα συνεχίσουμε στον μοναχικό μας δρόμο"

Στον..μοναχικό δρόμο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσει να πορεύεται η Λαμία, όπως τόνισε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Δευτέρα (26/09) οι προπονητές και αρχηγοί των ομάδων της Α1 στη Θεσσαλονίκη.

Ανδρεόπουλος: "Θα συνεχίσουμε στον μοναχικό μας δρόμο"

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: " Ακούω ότι θα είναι τα πράγματα δύσκολα, ότι γενικά κάτι δεν πάει καλά και αναρωτιέμαι τι ακριβώς συμβαίνει γιατί κάθε χρόνο είμαστε οι ίδιοι εδώ δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό με πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ας κάτσουμε να αναλογιστούμε τι έχει αλλάξει. Δημιουργείται ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα. Η Λαμία θα συνεχίσει στον μοναχικό της δρόμο, τον οποίο με πολύ σκέψη η διοίκηση οργανώνει και με πολλές δυσκολίες ακολουθεί. Αν καταφέρουμε να βρεθούμε για όγδοη φορά στην μεγάλη κατηγορία το μεγαλύτερο κέρδος"

Θάνος Μαρούλης: « Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Να υπάρξει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε όλους. Βασικό συστατικό ο σεβασμός και η συνεργασία για το καλό του βόλεϊ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα μου με χαμηλούς τόνους»

News 24/7

24MEDIA NETWORK