"Ερυθρόλευκος" και επίσημα ο Πετρέας

Ο "γάμος" του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Πετρέα αποτελεί από την Δευτέρα (19/09) γεγονός.

"Ερυθρόλευκος" και επίσημα ο Πετρέας

Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, έχοντας εδώ και μέρες συμφωνήσει με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

« Είμαι αφενός χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η συμφωνία μου με τον Ολυμπιακό και αφετέρου έτοιμος αγωνιστικά να ακολουθήσω το βασικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Εχω δουλέψει αρκετά όλο το προηγούμενο διάστημα στην Εθνική ομάδα και δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής. Εξάλλου, γνωρίζω τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και τους νέους μου συμπαίκτες με πολλούς από τους οποίους αγωνιζόμαστε μαζί στην Εθνική" ήταν τα πρώτα λόγια του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακού.

Και πρόσθεσε: " Όπως έκανα σε κάθε ομάδα στην οποία αγωνίστηκα έτσι και στον Ολυμπιακό θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να συνεισφέρω στην επίτευξη των στόχων μας. Εύχομαι υγεία σε όλους τους συναδέλφους μου και μακάρι να απολαύσουν οι φίλαθλοι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».

Ο Ολυμπιακός είναι ο έκτος σταθμός στην καριέρα του Πετρέα. Έχουν προηγηθεί η ΓΕ Μεσσηνίας, ο Άρης (δύο φορές), ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK