Πανταλέων: "Ό,τι έχω κερδίσει το οφείλω στον Παναθηναϊκό"

Για την απόφασή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό παρά τα πολλά προβλήματα του καλοκαιριού αλλά και για τους στόχους της ομάδας του τη φετινή σεζόν μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Σωτήρης Πανταλέων.

Πανταλέων: "Ό,τι έχω κερδίσει το οφείλω στον Παναθηναϊκό"

Αναλυτικά η συνέντευξη του διεθνή κεντρικού του Παναθηναϊκού στο "NovaΣΠΟΡ FM":

«Ήταν μια μεγάλη περιπέτεια το καλοκαίρι για την ομάδα και αυτό φαίνεται στην απόδοση της τώρα, γιατί δεν είναι συνηθισμένο όταν οι άλλες ομάδες ξεκινούν προετοιμασία, εσύ να αναρωτιέσαι αν θα υφίσταται ομάδα, αν θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν πραγματικά μια δύσκολη περίοδος, αλλά θεωρώ ότι έχει φτιαχτεί μια πολύ καλή ομάδα τηρουμένων των αναλογιών, αλλά θα χρειαστεί χρόνο να φανεί αυτό στο γήπεδο».

Δύο ήττες μέχρι στιγμής τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος;

«Για τα δεδομένα τα φετινά οι ομάδες που φτιάχτηκαν σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα είναι αρκετά αξιόλογες. Σε ότι αφορά την ομάδα βόλεϊ θα μπορούσε να ήταν χειρότερη η κατάσταση είναι καλύτερα να είμαστε ξεκάθαροι για να ξέρει και ο κόσμος τι ακριβώς γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι οι ξένοι παίκτες που έχει η ομάδα είναι αξιόλογοι και θα βοηθήσουν και οι τρεις. Από την περσινή ομάδα μείναμε εγώ με τον Ψάρρα να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια και θεωρώ ότι χρειάζεται υπομονή γιατί υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και είναι δύσκολο να προσαρμοστείς από ομάδα με μικρότερες απαιτήσεις στον Παναθηναϊκό. Χρειάζεται υπομονή και να μην ξεχνάμε ότι και ο προπονητής ο Νίκος Μπουτσουρής είναι νέος σε ηλικία και χρειάζεται εμπειρίες και θεωρώ ότι έχει φιλοδοξίες η ομάδα για να καλύψει το κενό εμπειρίας».

Σκέφτηκες να φύγεις;

«Είχα προτάσεις αλλά προσωπικά θεωρώ ότι έχω πάρει πολλά πράγματα από τον Παναθηναϊκό και ως αθλητής αλλά και γενικότερα στη ζωή μου ότι έχω κερδίσει το οφείλω στον Παναθηναϊκό. Δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Οι στόχοι του Παναθηναϊκού:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει η ομάδα και το λεώ και το υπογράφω από την άλλη χρειάζεται χρόνος γιατί η ομάδα δεν έχει κάνει την προετοιμασία που έπρεπε. Ακόμα και την εθνική Βραζιλίας να πάρεις άμα δεν κάνει προετοιμασία στα πρώτα παιχνίδια της δεν θα έχει καλή απόδοση. Ο στόχος που έχεις στο πρωτάθλημα είναι κάτι τελείως θεωρητικό γιατί δεν μπορείς να ξέρεις ούτε πως θα είσαι εσύ ούτε πως θα παρουσιαστούν οι αντίπαλοι σου. Φαβορί είναι με βάση το ρόστερ ο Ηρακλής και αν πάρει στο δεύτερο γύρο το Ντεσπέιν όπως λένε θα έχει μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες αλλά όλα κρίνονται στα πλέι οφ. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες ομάδες δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και εμείς όταν βρούμε το ρυθμό μας θα παίξουμε πολύ καλύτερα θα είμαστε στο ίδιο καζάνι με όλους».

Σε ότι αφορά το πρόβλημα με την έδρα;

«Να σας πω την αλήθεια δεν γνωρίζω ούτε εγώ. Το ιδανικό θα ήταν η ομάδα να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο που θα βρίσκεται στην καρδιά των οπαδών, τώρα γιατί δεν συμβαίνει αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά είναι πραγματικά κρίμα μια τόσο μεγάλη ομάδα να μην έχει γήπεδο να αγωνιστεί».

News 24/7

24MEDIA NETWORK