Παραίτηση Αποστολογιωργάκη από την τεχνική ηγεσία της Αρτέμιδας

Χωρίς τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη στην τεχνική της ηγεσία θα πορευτεί η Άρτεμις Κορυδαλλού στο υπόλοιπο της σεζόν.

Παραίτηση Αποστολογιωργάκη από την τεχνική ηγεσία της Αρτέμιδας

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε παραίτηση και αποτελεί από την Τετάρτη (15/02) παρελθόν από τις νεοφώτιστες, τις οποίες θα καθοδηγήσει ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Παναγιώτης Ζουπάνος με στόχο την παραμονή στην Α1 γυναικών.

« Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζομαι, όπως όλη η ομάδα για ένα κοινό στόχο. Κόντρα σε μικρές ή μεγαλύτερες δυσκολίες, καταφέραμε (Πρόεδρος, προπονητής, συνεργάτες και αθλήτριες) να παρουσιάσουμε μια μαχητική ομάδα που πάλευε και κυρίως κέρδιζε τις ανταγωνιστικές προς αυτήν ομάδες. Αυτό όμως που αντιμετωπίσαμε το Σάββατο δεν έχει προηγούμενο. Κάποιοι κύριοι αποφάσισαν για την έκβαση ενός αγώνα. Κάνοντας ακόμα και παράγοντες της αντιπάλου, να απολογούνται. Το γεγονός αυτό ,σε συνδυασμό με διάφορα περίεργα (εκτός Αρτέμιδας), αγωνιστικά και μη, καθώς και καθαρά προσωπικοί λόγοι, με οδηγούν στην παραίτηση" δήλωσε ο Αποστολογιωργάκης.

Και συνέχισε: " Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Γ.Σαραντέα, που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και με βοήθησε με κάθε δυνατό τρόπο. Τους κ. Ζουπάνο και κ. Π.Σαραντέα για την αμέριστη συμπαράστασή τους.Επίσης τις αθλήτριες της ομάδας για όλα αυτά που περάσαμε μαζί. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και προσωπικά σε όσους την αποτελούν».

Ο πρόεδρος της Αρτέμιδας, Γιώργος Σαραντέας, τόνισε από την πλευρά του: " Μόνο λύπη μου προξενεί μια τέτοια απόφαση από έναν συνεργάτη που έχει δώσει ένα μέρος της ζωής του στην ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια. Η προσφορά του κ. Αποστολογιωργάκη είναι ανεκτίμητη και έχει συνδέσει το όνομά του με την άνοδο της ομάδας μας στην Α1. Το έργο του, έβαλε ένα σημαντικό θεμέλιο στην πορεία της καθώς και στην ατομική βελτίωση των αθλητριών μας. Όμως δώσαμε μια υπόσχεση στην αρχή της χρονιάς, διοίκηση, αθλήτριες και συνεργάτες ότι θα πάμε το καράβι μέχρι το τέλος του ταξιδιού, όποιο κι αν είναι αυτό, ότι κι αν συναντήσουμε στην πορεία".

Και πρόσθεσε: " Η Αρτέμιδα θα παλέψει με κάθε τρόπο, προσπαθώντας για το καλύτερο και στο τέλος θα ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε απομείνει, ότι κάναμε ότι μπορούσαμε να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας. Ευχόμαστε στον κ. Αποστολογιωργάκη τα καλύτερα για την προσωπική του ζωή και οι επιλογές του να τον οδηγήσουν σε μια ακόμη πιο επιτυχημένη προπονητική πορεία. Η Αρτέμιδα θα συνεχίσει με προπονητή τον κ. Ζουπάνο στα υπόλοιπα παιχνίδια, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας στο πολύ δύσκολο έργο του».

News 24/7

24MEDIA NETWORK