Στο Hall of Fame του παγκόσμιου βόλεϊ ο Σαμαράς

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών απέστειλε επίσημο αίτημα, ούτως ώστε ο Νίκος Σαμαράς να γίνει μέλος του Hall of Fame του παγκόσμιου βόλεϊ.

Στο Hall of Fame του παγκόσμιου βόλεϊ ο Σαμαράς

Ο "αετός" του ελληνικού βόλεϊ, Νίκος Σαμαράς, έστω και μετά θάνατον θα τιμηθεί όπως του αξίζει. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) έχει ήδη στείλει επίσημο αίτημα, προκειμένου να ενταχθεί το "σύμβολο της ελληνικής πετοσφαίρισης" στο Hall of Fame του παγκόσμιου βόλεϊ.

Ο αδικοχαμένος Έλληνας αθλητής, άφησε την τελευταία του πνοή τον Ιανουάριο του 2013 εξαιτίας εγκεφαλικού ανευρίσματος. Αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες, μεταξύ ττων οποίων ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός, αλλά και η ιταλική Φαλκονάρα και η τουρκική Φενέρμπαχτσε, ενώ φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο σε 263 παιχνίδια.

Μετά από αυτή την πρωτοβουλία ο ΠΑΣΑΠ, θα συνεχίσει και με άλλες υποψηφιότητες μεγάλων Ελλήνων αθλητών που τίμησαν το ελληνικό βόλεϊ. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα στο Hall of Fame δεν υπάρχει κανένας Έλληνας παίκτης ή προπονητής.

Σ' ένα κλειστό αυτό κλάμπ, έχουν ενταχθεί παίκτες όπως οι Κίραλι, Τίμονς, Μπλανζέ, Μπερνάρντι, Β. Γκρμπιτς και προπονητές σαν τους Ν. Μπιλ, Βελάσκο, Καρπόλ, Ματσουντάιρα, Πλατόνοφ, Κόντε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK