Στη Ρωσία για το Final 4 η Βουλιαγμένη

Στο Κίρισι της Ρωσίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (2/5) η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΒ η οποία στις 4 και 5 Μαΐου θα πάρει μέρος στο Final Four του Champions Cup.

Στη Ρωσία για το Final 4 η Βουλιαγμένη

H ομάδα του Κώστα Δήμου θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Παρασκευής (16:00 ώρα Ελλάδας) την οικοδέσποινα Κίνεφ Κίρισι ενώ (στις 17:30) θα ακολουθήσει ο «εμφύλιος» ημιτελικός ανάμεσα στις ιταλικές Οριζόντε Κατάνια και Προ Ρέκκο Τζένοα.

Ο ΝΟΒ έχει κατακτήσει δυο φορές, το 2009 στο Κίρισι πάλι και το 2010 στην Κέρκυρα, το βαρύτιμο τρόπαιο ενώ το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο της ομάδας ήρθε το 2003 όταν κατέκτησε το LEN Trophy.

O τεχνικός της ομάδας Κώστας Δήμου δήλωσε:

«Πάμε για το καλύτερο Είμαστε λίγο επηρεασμένοι από την αποτυχία της Εθνικής αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα βγει θετικά αφού όλα τα κορίτσια έχουν την εμπειρία και κάνουν πολλά χρόνια πρωταθλητισμό. Στόχος μας είναι να λειτουργήσει το γόητρο και να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις του αποκλεισμού της Εθνικής . Η ομάδα έχει ένα σημαντικό στόχο μπροστά της , η Βουλιαγμένη ανήκει στα κορυφαία σωματεία της Ευρώπης και θα παλέψουμε για να είμαστε εμείς οι νικητές

Η Κίρισι είναι μια καλή ομάδα αλλά όπως έχω πει και οι τέσσερις μπορούν να το πάρουν. Αν επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι της Παρασκευής και καταφέρουμε και προστατεύσουμε τις παίκτριες μας κάνοντας παιχνίδι τακτικής τότε οι πιθανότητες θα αυξηθούν .Ρόλο βέβαια θα παίξει και η διαιτησία . Φαβορί πάντως στον ημιτελικό είναι οι Ρωσίδες λόγω και της έδρας» .

Η αρχηγός της Βουλιαγμένης η Άντυ Μελιδώνη τόνισε:

«Σίγουρα μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αλλά διαθέτουμε την εμπειρία για να είμαστε ανταγωνιστικές σε ένα Final Four. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Στον ημιτελικό με την Κιρισι οι Ρωσίδες έχουν το πάνω χέρι αφού παίζουν στην έδρα τους και προέρχονται απο πρόκριση στην Ολυμπιάδα. Αυτός βέβαια είναι ένας λόγος παραπάνω για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν λέμε μεγάλες κουβέντες. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες. Όλα μπορούν να γίνουν. Σίγουρα δεν πάμε σαν φαβορί»

Ο Κώστας Δήμου έχει πάρει μαζί τους τις: Έ. Κούβδου, Φ. Λάβι (τερμ.) Α. Ασημάκη, Κ. Λιόση, Α. Μελιδώνη, Γ. Λαρά, Ι. Χυδηριώτη, Α. Ρουμπέση, Χ. Τσουκαλά, Ε. Ξενάκη, Ν. Κουτέλη, Α. Γερόλυμου, Μ.Καλογεράκου.

Διαιτητές του FF είναι οι: Ούρσουλα Μαρτινέλι (Ελβετία), Ράντου Μάτακε (Ρουμανία), Μάριο Σαβίνοβιτς (Κροατία) και Γ.Τεξίντο (Ισπανία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK