Το Αργοστόλι απέκλεισε τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα του Παναθηναϊκού στο πόλο ηττήθηκε με 6-5 από το Αργοστόλι στην Κεφαλλονιά και αποκλείστηκε από το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το Αργοστόλι απέκλεισε τον Παναθηναϊκό

Έπειτα από ένα μεγάλο ντέρμπι το "τριφύλλι" έμεινε εκτός συνέχειας στη διοργάνωση. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο, στη διάρκεια του οποίου οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα επιμέρους 3-1.

Η ομάδα του Αργοστολίου προηγήθηκε 2-0, αλλά ο Παναθηναϊκός (ο οποίος είχε χάσει δύο πέναλτι νωρίτερα) κατάφερε να ισοφαρίσει. Οι δύο ομάδες, ρίχνοντας όλο το βάρος τους στην άμυνα, συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι - χέρι μέχρι και το τέλος του τρίτου οκταλέπτου όταν το "τριφύλλι" προηγήθηκε με 4-3.

Με την έναρξη της τέταρτης περιόδου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όμως με ένα τέρμα του Κουρλιάφτη περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε εκ νέου με 5-4. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αρχικά 1.47 πριν το τέλος με τον Δουδέση, ενώ με πέναλτι ο ίδιος παίκτης έκανε το 6-5.

Ο Παναθηναϊκός στην τελευταία επίθεση παίζοντας με παίκτη παραπάνω σκόραρε και οι γηπεδούχοι πέρασαν στο Φάιναλ Φορ που θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαΐου για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 0-1, 3-1

Αργοστόλι: Σαλάχας 2, Κατσιγιάννης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Δουδέσης Ε. 2

Παναθηναϊκός: Κόχειλας Ν. 1, Κουρλιάφτης 1, Παπαδόγκωνας 1, Αφρουδάκης Γ. 1, Δερμιτζάκης Χρ. 1

News 24/7

24MEDIA NETWORK