Δελακάς στο Contra.gr: "Εχουμε το μέταλλο για κάτι μεγάλο"

Ο Βαγγέλης Δελακάς είναι ένας από τους λίγους διεθνείς που έμειναν στην Εθνική ομάδα μετά τη μεγάλη ανανέωση που επιχειρήθηκε μετά τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, μιλώντας στο Contra.gr, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για το αγωνιστικό πρόσωπο της Εθνικής μέχρι τώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Δελακάς στο Contra.gr: "Εχουμε το μέταλλο για κάτι μεγάλο"

Ο αγώνας με την Ισπανία κατέδειξε τις μεγάλες δυνατότητες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και ο Δελακάς σημείωσε σχετικά: "Μπήκαμε στον αγώνα για να νικήσουμε, δεν μας απασχολούσε ότι η ισοπαλία ούτε κανένα άλλο αποτέλεσμα. Δεν χάσαμε σε καμία στιγμή του αγώνα την αυτοσυγκέντρωσή μας και παρά το γεγονός ότι κάποιοι εξωγενείς παράγοντες επιχείρησαν να αλλάξουν τα δεδομένα της αναμέτρησης εμείς παραμείναμε ψύχραιμη".

Σε ότι αφορά το μέλλον ο διεθνής αμυντικός είναι...φουλ αισιόδοξος: "Η νέα αυτή Εθνική ομάδα έχει γυρίσει οριστικά σελίδα. Εχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Αλλωστε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι το πρώτο μεγάλο τουρνουά αυτής της ομάδας. Εχουμε νικήσει πάντως μέχρι στιγμής τις περισσότερες μεγάλες δυνάμεις και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση".

Επίσης, δεν τον φοβίζει ούτε η Ουγγαρία: "Μπροστά μας θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα την Ουγγαρία στο παιχνίδι για τους "4". Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, εμείς διψάμε για νίκες, η Εθνική πλέον απαρτίζεται από νέα παιδιά. Εχουμε το μέταλλο να φέρουμε την Ελλάδα ψηλά, όπως το 2005 που πανηγυρίσαμε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι τα παιχνίδια που έχουμε είναι μεγάλης δυσκολίας η αισιοδοξία δεν λείπει. Εχουν βοηθήσει άπαντες σ' αυτό, από τον προπονητή μέχρι όλους τους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK