Ο Ετό προσπέρασε τον Μπράιαντ!

Η απόφαση του Σαμουέλ Ετό ν' αφήσει την Ίντερ για τη ρωσική Ανζί έναντι 20 εκατ. ευρώ ετησίως έφερε... ανακατατάξεις στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών ανά τον κόσμο.

Ο Ετό προσπέρασε τον Μπράιαντ!

Το πρώτο δεδομένο είναι πως ο 30χρονος Καμερουνέζος επιθετικός έγινε ο πιο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι λαμβάνουν ετησίως 12 και 10.5 εκατ. ευρώ κοιτούν πλέον με το... κυάλι τον πρώην επιθετικό των "νερατζούρι", ο οποίος χάρη στο τριετές συμβόλαιο που του χάρισε ο Καυκάσιος παράγοντας Σουλεϊμάν Κεμίροφ θα αυξήσει τον τραπεζικό λογαριασμό του κατά 60 εκατομμύρια!

Ο Ετό όμως δεν έμεινε εκεί. Οι οικονομολόγοι άνοιξαν τα... τεφτέρια τους και αντίκρισαν πως πλέον ο άλλοτε παίκτης των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα άφησε πίσω τόσο τον πιο ακριβοπληρωμένο μπασκετμπολίστα, τον Κόμπε Μπράιαντ (25,2 εκατ. δολάρια), όσο και τον πρώτο σε αμοιβή παίκτη μπέιζμπολ, τον Άλεξ Ροντρίγκες (32 εκατ. δολάρια με τους φόρους).

Ο μοναδικός που υπολογίζεται ότι αμείβεται πλέον με περισσότερα χρήματα ετησίως, βάσει συμβολαίου πάντα, είναι ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος λαμβάνει από τη Φεράρι 40 εκατ. δολάρια για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Όπως και να 'χει πάντως, ο Ετό διαθέτει τόσα χρήματα για... ξόδεμα ώστε να συνεχίσει τα δώρα στους συμπαίκτες του στο Καμερούν, στον καθένα εκ των οποίων την τελευταία φορά είχε χαρίσει ένα ρολόι αξίας 42.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK