Οι ανατριχιαστικές λήψεις στο νοκ άουτ της Ρούσεϊ

Το γεγονός που απασχολεί από την Κυριακή τους φίλους των μαχητικών αθλημάτων είναι το αναπάντεχο νοκ άουτ της Ρόντα Ρούσεϊ από τη Χόλι Χολμ. Δείτε από διαφορετικές λήψεις το χτύπημα που άφησε αναίσθητη τη μέχρι πρότινος παγκόσμια πρωταθλήτρια στο UFC.

Οι ανατριχιαστικές λήψεις στο νοκ άουτ της Ρούσεϊ

Η Χόλι Χολμ κατάφερε να φέρει τη Ρούσεϊ εκτός ισορροπίας και με μια κλωτσιά στο λαιμό, που έκανε τη σπονδυλική στήλη της 28χρονης να πάλλεται, την ξάπλωσε αναίσθητη στο ρινγκ. Στις λήψεις που θα δείτε, η Χολμ πηγαίνει αμέσως μετά την κλωτσιά πάνω στη Ρούσεϊ και την χτυπά με απανωτές γροθιές, με σκοπό να "κλειδώσει" το νοκ άουτ.

Πρόκειται για μια ενέργεια που προκάλεσε ποικίλα σχόλια, καθώς η Ρούσεϊ φαινόταν να έχει χάσει τις αισθήσεις της πριν τα χτυπήματα που δέχτηκε ενώ είχε πέσει. Όμως, όπως θα διαπιστώσετε, οι γροθιές της Χολμ ελάχιστα βρήκαν στο πρόσωπο την αντίπαλό της.

Δείτε το VIDEO:

Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από το νοκ άουτ της Χολμ

Ρούσεϊ μετά την ήττα: "Θα επιστρέψω..."

Μια μέρα μετά το χτύπημα που την έριξε νοκ άουτ, αφήνοντάς την αναίσθητη στο ρινγκ, η 28χρονη πυγμάχος τοποθετήθηκε και υποστήριξε ότι θα επιστρέψει...

"Απλώς ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για την αγάπη και την υποστήριξη. Εκτιμώ πολύ το ενδιαφέρον για την υγεία μου, αλλά είμαι μια χαρά. Όπως έχω ξαναπεί, θα χρειαστεί λίγος καιρός, αλλά θα επιστρέψω", έγραψε στο Instagram.

Σημειώνεται ότι η Ρούσεϊ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά τον αγώνα, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσει και να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρούσεϊ μετά την ήττα: "Θα επιστρέψω..."

Απίστευτο! Η Χολμ έβγαλε νοκ άουτ τη Ρούσεϊ

News 24/7

24MEDIA NETWORK