Η adidas παρουσιάζει το ελαφρύτερο καθημερινό παπούτσι running

Την ώρα που οι σημαντικότεροι αθλητές του κόσμου συναντιούνται στο Λονδίνο, για τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, η adidas παρουσιάζει το adiZero Feather 2, το ελαφρύτερο καθημερινό παπούτσι running, με βάρος μόλις 190 γρ. (ανδρικό, UK 8.5) και 160 γρ. (γυναικείο, UK 5.5), ιδανικό για κάθε αθλητή που θέλει να γίνει ταχύτερος και να βελτιώσει τις επιδόσεις του!

Η adidas παρουσιάζει το ελαφρύτερο καθημερινό παπούτσι running

Στο νέο adiZero Feather 2, η πλατφόρμα SPRINTFRAME της adidas συνδέεται απευθείας με το πάνω μέρος του παπουτσιού, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ώθηση στο μπροστινό μέρος του πέλματος. Παράλληλα, το παπούτσι γίνεται ακόμα πιο ελαφρύ, χωρίς να χάνει τη στιβαρότητά του, ενώ διατηρεί σημαντικά χαρακτηριστικά για την απόδοση του αθλητή, όπως η άνεση και η μεταφορά ενέργειας.

Πλήρως ενσωματωμένο στην πλατφόρμα SPRINTFRAME είναι και το σύστημα ανεξάρτητης κίνησης του μπροστινού και του πίσω μέρους του πέλματος, το TORSION SYSTEM. Επιπλέον, το SPRINTWEB αποτελεί το χωρίς ραφές πλέγμα του adiZero Feather 2, προσφέροντας μεγίστη άνεση, στήριξη και αερισμό του πέλματος.

Άλλες τεχνολογίες που διαθέτει το νέο adiZero Feather 2, είναι η adiPRENE®+ στο μπροστινό τμήμα του παπουτσιού και η εξωτερική σόλα adiWEAR, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και πρόσφυση. Τέλος, ειδικά τοποθετημένος αφρός στη σόλα του παπουτσιού, επιτρέπει δυναμικές εκκινήσεις, ενώ παράλληλα μειώνει το συνολικό βάρος του παπουτσιού.

Με το adiZero Feather 2 η προπόνηση όμως γίνεται και «έξυπνη»! Το παπούτσι διαθέτει ειδική κοιλότητα για την τοποθέτηση του miCoach SPEED_CELL™, το οποίο καταγράφει τα δεδομένα των επιδόσεων του αθλητή, όπως η διανυόμενη απόσταση, η ταχύτητα, ο ρυθμός, ο χρόνος και ο αριθμός των sprint, τα οποία ο αθλητής μπορεί να κάνει share και να τα συγκρίνει με τις επιδόσεις των φίλων του.

Τις τεχνολογίες και τα πλεονεκτήματα του adiZero Feather 2 διαθέτει και το αγωνιστικό “spike” παπούτσι στίβου adiZero Prime, με βάρος μόλις 99 γρ. (αντρικό UK 8.5), το οποίο θα φορέσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 αθλητές όπως ο Yohan Blake, η Jessica Ennis και ο Tyson Gay.

Το adiZero Feather 2 είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα στα καταστήματα της adidas και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK