Η βασίλισσα της Ευρώπης στο Sportarena.gr

Για περισσότερα από 100 χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί το σύμβολο της επιτυχίας και την κορυφαία ομάδα του προηγούμενου αιώνα.

Η βασίλισσα της Ευρώπης στο Sportarena.gr

Βασισμένη στη πλούσια ιστορία της, η Adidas σχεδίασε την εμφάνιση Ρεάλ Μαδρίτης 2011/12 , εμπνευσμένη από το ένδοξο παρελθόν των Μερένχες. Το λευκό είναι το βασικό χρώμα στην εντός έδρας εμφάνιση αλλά οι εντυπωσιακές χρυσές πινελιές, στα μανίκια, τη λαιμόκοψη και το λογότυπο της Adidas, προσδίδουν το κύρος που της πρέπει.

Η τεχνολογία TechFit από την Adidas διατηρεί τους παίκτες δροσερούς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυξάνει την δύναμη και την αντοχή τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (RONALDO 7) είναι το αστέρι της Ρεάλ και μονοπωλεί στις προτιμήσεις των φίλων της Βασίλισσας. Στο site της Sportarena , www.sportarena.gr , έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε το επίσημο όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη ή ακόμα και το δικό σας.

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε όπου κι αν βρίσκεστε στις διακοπές σας, την νέα εμφάνιση της Real Madrid, είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportarena.gr ή στο τηλέφωνο 801 11 70 800 (210 6773 366 από κινητό) και πληρώστε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Για να δείτε την ολοκαίνουρια εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, κάντε κλικ εδώ .

News 24/7

24MEDIA NETWORK