"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ορθώνει... ΑΝΑΣΤΗΜΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ορθώνει... ΑΝΑΣΤΗΜΑ

Η περασμένη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, η 20ή, έμελε να είναι αυτή κατά την οποία θα τερματιζόταν το αήττητο σερί του Ολυμπιακού. Ο Ατρόμητος του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε με 3-2 στο "Γ. Καραϊσκάκης" (και μάλιστα με ανατροπή), για να αποδειχθεί ότι η έλλειψη συγκέντρωσης κοστίζει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχει κι ένα μεγαλύτερο, γενικό, όφελος: ο "μικρός" πιστεύει στις δυνατότητές του, λέει "αφού αυτός το έκανε, γιατί όχι κι εγώ;" και κάπως έτσι οδηγούμαστε στο εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς των Πειραιωτών στην Τρίπολη.

Το να υποστηρίζει κάποιος ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν αξίζουν τον τίτλο ή κινδυνεύουν να τον χάσουν δεν νομίζουμε ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ωστόσο ο Αστέρας καλείται να... μάθει να ζει στη 2η θέση της βαθμολογίας και μία από τις αυξημένες ευθύνες του είναι το να αποδείξει ότι μπορεί να μετατρέψει το ματς με τον αντίπαλό του σε αυτό που πρέπει να είναι βάσει της θέσης των δύο ομάδων: σε ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα, σπουδαίο ματς αναμένεται στη Ρώμη, με τη Λάτσιο να υποδέχεται τη Νάπολι στο "Ολίμπικο". Οι δύο ομάδες (ιδιαίτερα οι... Νότιοι) είναι ό,τι πιο αξιόπιστο υπάρχει προς το παρόν ως αντίπαλο δέος της Γιουβέντους και αναμένεται να παλέψουν για τη νίκη που όχι μόνο θα επιτρέψει σε μία από τις δύο να συνεχίσει στο... κυνήγι της Γηραιάς Κυρίας, αλλά θα ισχυροποιήσει και τη θέση της στην άτυπη κούρσα, με έπαθλο ένα εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν. Λίγες ώρες νωρίτερα, η Γιούβε θα έχει υποδεχθεί τη Φιορεντίνα, σε ένα ματς που τις τελευταίες δύο δεκαετίες (και βάλε...) συνοδεύεται από εκτεταμένο μίσος, κάτι για το οποίο "ευθύνεται" η μετακίνηση του Ρομπέρτο Μπάτζιο από την Τοσκάνη στο Πιεμόντε, το καλοκαίρι του 1990.

Στην Ισπανία, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν εντός έδρας αποστολές απέναντι σε Σεβίλλη και Χετάφε αντίστοιχα, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της δυνατής Ράγιο Βαγεκάνο και δη μακριά από το "Καλντερόν".

Ντέρμπι από τα... παλιά έχουμε στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, με τη Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται τη Σάλκε. Βέβαια, με την πορεία που διαγράφουν οι φιλοξενούμενοι φέτος, δεν είναι βέβαιο το ότι θα εξασφαλίσουν οποιοδήποτε ευρωπαϊκό εισιτήριο, οπότε ούτε λόγος να γίνεται για τίτλο.

Τέλος, η αυλαία πέφτει στο Κόπα Αφρικα, το οποίο όσο περνούσαν τα ματς, τόσο πιο συναρπαστικό γινόταν. Η Νιγηρία συνέτριψε το Μάλι (4-1) στον πρώτο ημιτελικό και όχι μόνο προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό, διέψευσε και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλους τους εγχώριους... καλοθελητές που την ήθελαν να αποτυγχάνει. Αντίπαλός της θα είναι η Μπουρκίνα Φάσο, η οποία "πέταξε" έξω την Γκάνα στη διαδικασία των πέναλτι, για να αποτελέσει την ενσάρκωση της παραμυθένιας ιστορίας του αουτσάιντερ. Η καλύτερή πορεία της ήταν αυτή του 1998, όταν είχε κλείσει την πρώτη τετράδα. Αυτή τη φορά όμως, η ομάδα του Βέλγου, Πολ Πουτ, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

ΥΓ: Η στοιχηματική... μελέτη του τετραημέρου πρέπει να είναι πολύ πιο εντατική απ’ ότι μέχρι πρότινος. Για πολλές ομάδες αρχίζουν και πάλι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η... μετατόπιση βάρους παραμονεύει.

Διαβάστε και τις στήλες:

- "ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

- "Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

- "Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

- "ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

- "ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ", με τον Ηλία Ζυματούρα

- "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

- "ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

- "ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ορθώνει... ΑΝΑΣΤΗΜΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK