"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Υποσχέσεις για... ΘΕΑΜΑ

Η δράση δεν σταματάει ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Υποσχέσεις για... ΘΕΑΜΑ

Ο χειμώνας φτάνει (ημερολογιακά) στο τέλος του και παρά το... τσουχτερό κρύο, διοργανώσεις όπως το Κύπελλο Ισπανίας μπαίνουν στην τελική ευθεία. Η Μπαρτσελόνα απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είχε "πετάξει" εκτός συνέχειας τη Ρεάλ και τώρα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Από τότε που προκηρύχθηκαν εκλογές στους "μπλαουγκράνα", οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε έχουν εννέα σερί νίκες κι εντυπωσιάζουν.

Προ δεκαημέρου, όμως, δυσκολεύτηκαν απέναντι στο "κίτρινο υποβρύχιο", το οποίο υπέταξαν 3-2 στο "Καμπ Νόου". Ο 2ος ημιτελικός είναι αυτός ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο κι Εσπανιόλ, με τις δύο ομάδες να... ορέγονται έναν τελικό που ούτως ή άλλως θα είναι πολύ σημαντικός, καθώς θα κερδίσουν σε δημοσιότητα, αν αντίπαλος είναι η Μπαρτσελόνα, ενώ θα έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για την κατάκτηση του τροπαίου, αν η Βιγιαρεάλ κάνει το... θαύμα. Να θυμίσουμε ότι οι αναμετρήσεις είναι διπλές.

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε στις πρώτες τέσσερις κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος (και τρία ματς στην Κόνφερενς), με την Πρέμιερ Λιγκ να "κλέβει την παράσταση". Η Τσέλσι νίκησε την Αστον Βίλα, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι (1-1 με Χαλ) και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους επτά βαθμούς, γεγονός που πλέον καθιστά τους Λονδρέζους ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο υποδέχεται την Εβερτον, ενώ οι "πολίτες" ταξιδεύουν στο Στόουκ ον Τρεντ για να αντιμετωπίσουν την τοπική Στόουκ.

Το πιο "εμπορικό" ματς πάντως διεξάγεται στο "Ανφιλντ", όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ. Αν κάποιος κοιτάξει το πινακάκι της φόρμας στη βαθμολογία, θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για τις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Μάλιστα, η Τότεναμ νίκησε την Αρσεναλ με ανατροπή, σε ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι, και βρίσκεται μία ανάσα πίσω από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "κόκκινοι" προέρχονται από το 0-0 με την Εβερτον στο "Γκούντισον Παρκ", έχουν απόσταση πέντε βαθμών από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι ελπίδες τους για παρουσία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχουν αναθερμανθεί.

Το Κύπελλο Ελλάδος βρίσκεται στα προημιτελικά και το πιο σπουδαίο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι δύο τους "διασταυρώνουν τα ξίφη" τους έπειτα από περίπου δύο χρόνια και παρά το ότι η Ενωση αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ, η επιστροφή της στα "σαλόνια" είναι κατά βάση θέμα χρόνου. Οι πρωταθλητές παραμένουν το ακλόνητο φαβορί και προσφέρουν ένα πρώτης τάξεως "κρας τεστ" στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, σε μία... πρόγευση του τι θα ακολουθήσει του χρόνου. Στα υπόλοιπα ζευγάρια, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανιώνιο, τα Χανιά τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο ΟΦΗ την Ξάνθη.

Εξάλλου, σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα και για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι πρώτοι αγώνες του προκριματικού γύρου δεν ξεκαθάρισαν το τοπίο στις περισσότερες περιπτώσεις. Ομάδες με ιστορία και ποιότητα, όπως είναι οι Εστουδιάντες, Νασιονάλ Μοντεβίδεο και Μονάρκας κινδυνεύουν να μείνουν έξω από τη φάση των ομίλων και οι ρεβάνς είναι για σκληρά νεύρα.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Υποσχέσεις για... ΘΕΑΜΑ

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK