Ταξίδεψε στο Las Vegas για το WSOP εντελώς δωρεάν!

Το Σάββατο 12 Μαΐου στις 20:00, τουρνουά Texas Hold’em με δωρεάν συμμετοχή στο Poker.gr. Οι 10 πρώτοι κερδίζουν εισιτήριο για online τουρνουά την Κυριακή 13 Μαΐου στις 21:00, όπου θα διεκδικήσουν πακέτο συμμετοχής για το Las Vegas και το World Series of Poker 2012, αξίας $4.000!

Ταξίδεψε στο Las Vegas για το WSOP εντελώς δωρεάν!

Το World Series of Poker (WSOP) διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας και είναι η δημοφιλέστερη διοργάνωση πόκερ στον κόσμο. Τα online προκριματικά για το WSOP διεξάγονται ήδη και αυτή την Κυριακή θα χαρίσουμε τρία (3) πακέτα συμμετοχής για το WSOP, σαν πρόσθετο έπαθλο!

Κέρδισε τη συμμετοχή σου στο τουρνουά της Κυριακής, εντελώς δωρεάν, παίζοντας στο Freeroll προκριματικό του Poker.gr!

Το Σάββατο 12 Μαΐου στις 20:00, θα διεξαχθεί τουρνουά πόκερ με δωρεάν συμμετοχή , στην μεγαλύτερη ελληνική αίθουσα πόκερ του διαδικτύου, το Poker.gr!

Οδηγίες εγγραφής

To τουρνουά ονομάζεται " HELLAS WSOP Ticket Freeroll" και οι εγγραφές θα ανοίξουν στις 16:00. Για να εγγραφείς θα χρειαστεί απλά να κάνεις "Like" στην σελίδα του Poker.gr στο Facebook και στη συνέχεια να ανοίξεις το πρόγραμμα για παιχνίδια πόκερ του Poker.gr (δεν απαιτείται download). Μεταβαίνεις με ένα κλικ στα "Προγραμματισμένα Τουρνουά" και επιλέγεις από το drop down φίλτρο, "Περιφερειακά".

Εκεί βρίσκεις το " HELLAS WSOP Ticket Freeroll", κάνεις κλικ στο "Εγγραφή" και εισάγεις τον κωδικό εγγραφής: " telikotrapezi" (με λατινικούς χαρακτήρες, χωρίς κενά).

Παίξε με αντιπάλους αποκλειστικά Έλληνες και Κύπριους παίκτες και αν φτάσεις στο τελικό τραπέζι των 10 πρώτων, κερδίζεις αυτόματα το εισιτήριό σου αξίας $5,5 με το οποίο σου ανοίγει ο δρόμος για το μαγευτικό Λας Βέγκας!

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσετε τη συμμετοχή σας στην ιστορικότερη και δημοφιλέστερη διοργάνωση πόκερ, εντελώς δωρεάν!

Την Κυριακή 13 Μαΐου στις 21:00, θα διεξαχθεί στο Poker.gr το τουρνουά " $12,000 ADDED WSOP Super Sunday" με buy in $5,5R. Τα χρηματικά έπαθλα θα μοιραστούν κανονικά στους νικητές και επιπλέον, οι τρεις (3) πρώτοι θα κερδίσουν εκτός του χρηματικού επάθλου τους, από ένα πακέτο συμμετοχής στο WSOP αξίας $4.000, προσφορά του Poker.gr!

Ημερομηνία: Κυριακή 13 Μαΐου, 21:00

Ονομασία: $12,000 ADDED WSOP Super Sunday

Buy in: $5+$0,50 Rebuy

Επιπρόσθετο έπαθλο (added prize): $12.000 - Τρία (3) πακέτα συμμετοχής στο World Series Of Poker 2012, αξίας $4.000 το καθένα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK