Χάρμα οφθαλμών

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 12 Ιουλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Χάρμα οφθαλμών

Editorial

Του Δαυίδ Αμανατίδη

Καλοκαίρι, στην Ευρώπη επικρατεί... νηνεμία, όχι όμως στη Βραζιλία που συνεχίζει να μας κρατά (στοιχηματική) «συντροφιά» με «καυτές» αναμετρήσεις. Στο κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας δεσπόζει η 7η αγωνιστική στη «μεγάλη» κατηγορία, ενώ στη Β' κατηγορία η 8η «στροφή» ολοκληρώνεται με οκτώ αναμετρήσεις...

Ντέρμπι «ονομάτων» έχουμε στο Σάο Πάολο, η Κορίνθιανς υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο, οι δύο ομάδες «παίζουν» δυνατά για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και η κόντρα τους αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Με πάθος θα παλέψουν για τη νίκη στο ντέρμπι του Ρίο ντε Τζανέιρο Βάσκο Ντα Γκάμα και Φλαμένγκο, ενώ ο κόσμος της Γκρέμιο περιμένει πως και πως την «πρώτη» του τεχνικού Ρενάτο Γκαούσο στο Πόρτο Αλέγκρε. Εκεί η... παρέα των Μπάρκος και Βάργκας υποδέχεται την Μποταφόγκο, που δίκαια χαρακτηρίζεται ως η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος στις επτά πρώτες αγωνιστικές. Τα ντέρμπι δεν... τελειώνουν εδώ, στο πρόγραμμα βρίσκουμε και την κόντρα Φλουμινένσε - Ιντερνασιονάλ που ψάχνουν... μανιωδώς τη νίκη για να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Στη Β' Βραζιλίας η ευχάριστη έκπληξη Σαπεκοένσε έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Τζόινβιλ, ενώ η ανώτερη της κατηγορίας, Παλμέιρας που επιστρέφει στο «Πακαεμπού», υποδέχεται την ουραγό Α Μπε Σε Νατάλ.

Απ' εκεί και πέρα το Σάββατο θα γίνει η στέψη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Under 20, στον τελικό θα αναμετρηθούν η Γαλλία και Ουρουγουάη, συνεχίζεται η δράση στην Ιαπωνία, στην Αμερική (MLS) στην Ιρλανδία και στα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα που κάθε εβδομάδα «κρύβουν» εκπλήξεις και «μεγάλες» αποδόσεις.

Πρεμιέρα στην Ελβετία...

Δεν έχουν αλλάξει... πολλά στα «σαλόνια» της Ελβετίας, όσον αφορά στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα και η κάτοχος του τίτλου Βασιλεία λογίζεται ως ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση, καθώς καμία από τις υπόλοιπες ομάδες δεν δείχνει ικανή να την απειλήσει! Η κυπελλούχος Γκρασχόπερς (που πέρσι... αυτοκτόνησε στο πρωτάθλημα, χαρίζοντας τον τίτλο στη Βασιλεία) μπαίνει στη «μάχη» με νέο προπονητή, τον Μίχαελ Σκίμπε, που αντικατέστησε τον πετυχημένο Ούλι Φόρτε. Οι «ειδικοί» προβλέπουν ότι η Γιουνκ Μπόις δεν μπορεί να... πάει χειρότερα από πέρσι, στα... ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας αναμένονται οι Ζυρίχη, Σεν Γκάλεν και Τουν. Όσο για τη Σιόν; Έχει βάλει ψηλά τον πήχη (στόχος η «έξοδος» στην Ευρώπη) αλλά όσο παραμένει στον προεδρικό θώκο ο «απρόβλεπτος» Κονσταντίν, που πέρσι... καθάρισε έξι προπονητές, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την πορεία της...

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

Μη χάσετε τις στήλες...

«ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» με τον Δαυίδ Αμανατίδη

«Ο ΡΑΦΤΗΣ» με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ» με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

«ΚΛΕΙΔΙ για το ΤΑΜΕΙΟ» με τον Ηλία Ζυματούρα

«ΠΟΝΗΡΟ» - «ΛΟΓΙΚΟ» - «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ»

News 24/7

24MEDIA NETWORK