Ιμπραχίμοβιτς: “Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο Λονδίνο”
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον επαναληπτικό της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι, μετά το 1-1 στο "Παρκ ντε Πρενς". Παράλληλα "έπλεξε" το εγκώμιο του Τιμπό Κουρτουά, τονίζοντας πως πραγματοποίησε μία τρομερή εμφάνιση.
Η Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες στο πρώτο ματς των “16” του Champions League, με 1-1, αφήνοντας “ανοιχτούς” λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μίλησε στα ΜΜΕ, επισημαίνοντας πως η γαλλική ομάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, όμως βρήκε απέναντι της έναν εξαιρετικό Τίμπο Κουρτουά, ο οποίος δεν της άφησε περιθώρια… νίκης.
Παράλληλα, ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε αισιόδοξος για την επαναληπτικό, καθώς όπως σχολίασε χαρακτηριστικά, “γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο Λονδίνο”.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Παίξαμε πολύ καλά, είχαμε μερικές ευκαιρίες να σκοράρουμε, όμως ο εξαιρετικός τερματοφύλακας που είχε η αντίπαλη ομάδα πραγματοποίησε ένα πολύ καλό ματς και είχε αρκετές σπουδαίες επεμβάσεις. Ήμασταν πολύ καλά τόσο τακτικά όσο και σε απόδοση και είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό”.
Όσον αφορά τον επαναληπτικό: “Ξέρουμε πως πρέπει να πετύχουμε γκολ μέσα στο “Στάνφορντ Μπριτζ”, επομένως γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο Λονδίνο”.
Διαβάστε ακόμα:
Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι 1-1 (VIDEOS)
Ο Νταβίντ Λουίζ σβήνει τη γραμμή του σπρέι! (VIDEO)
Τα γκολ του Champions League (VIDEOS)
Οπαδοί της Τσέλσι πέταξαν μαύρο επιβάτη έξω από το μετρό (VIDEO)