Ανακοινώθηκε ο Τζόρτζεβιτς από την Μπάγερν

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Γερμανών.

Νέο ξεκίνημα για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, ανακοινώθηκε επίσημα από την Μπάγερν Μονάχου και θα αποτελέσει τον προπονητή της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας το έργο του αποχωρήσαντα (για λόγους υγείας) συμπατριώτη του προπονητή, Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος έμεινε για μία τετραετία (2012-2016) στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Στις δηλώσεις του για την έναρξη της συνεργασίας του με την Μπάγερν Μονάχου τόνισε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος του οργανισμού της Μπάγερν. Είμαι επίσης ικανοποιημένος που θα συνεχίσω το έργο του Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τον οποίο μας συνδέει μια μακροχρόνια σχέση, καθώς ήταν προπονητής μου στις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας.

Ηταν πάντα δάσκαλος και παράδειγμα προς μίμηση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο Μάρκο (σ.σ.Πέσιτς) έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στα μεταγραφικά. Θα προσθέσουμε ακόμη δύο παίκτες και η ομάδα θα είναι έτοιμη".

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.